Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iun 2010 - Anul XV, nr. 138 (4429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprire programată

Jumătate din municipiul Suceava nu va avea apă rece de joi seara

Marţi, 15 Iunie 2010 (16:01:39)

Aproximativ jumătate din locuitorii municipiului Suceava nu vor avea apă rece de joi seară şi până vineri dimineaţa, ca urmare a întreruperii furnizării acestui serviciu, din cauza unor lucrări de reabilitare a rezervorului de apă potabilă de la Sf. Ilie.
Oprirea apei potabile va fi resimţită de joi seara, de la ora 21.00, până a doua zi dimineaţă, la ora 06.00 în aproape tot municipiul Suceava, cu excepţia cartierelor Burdujeni, Iţcani şi o parte a cartierului Obcini, cuprinsă între străzile Victoriei şi Staţiunii. De asemeni, vor fi afectate de sistarea apei potabile şi comunele Şcheia şi Ipoteşti.
Cauza acestor opriri programate o reprezintă lucrările ISPA de reabilitare a sistemului de înmagazinare a apei potabile, care ar putea afecta furnizarea apei potabile mai mult decât perioada anunţată, în cazul în care lucrările nu decurg întocmai cum au fost programate.
Dacă firma TMUCB nu va finaliza în noaptea respectivă înlocuirea ambelor vane ale rezervorului de apă potabilă, va fi necesară o nouă oprire a furnizării apei reci, probabil săptămâna viitoare, după cum au precizat reprezentanţii firmei, la comandamentul ISPA de marţi dimineaţă.
Primarul Ion Lungu a cerut ACET şi firmei TMUCB să facă toate eforturile necesare şi să încerce să finalizeze lucrarea în noaptea de joi spre vineri, pentru a nu fi necesară o nouă sistare a apei potabile, care să afecteze cam jumătate din populaţia oraşului, dar şi numeroase firme şi instituţii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate din municipiul Suceava nu va avea apă rece de joi seara.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate din municipiul Suceava nu va avea apă rece de joi seara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei