Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Nu au bani cu ce să-şi ducă fetele la un control medical la Tg. Mureş

Marţi, 30 Iunie 2009 (16:37:54)

Două surori în vârstă de 3 ani, respectiv 2 ani, Ana Maria şi Cătălina Nedelcu, au nevoie urgent să ajungă la o clinică din Tg. Mureş pentru investigaţii medicale. Din păcate, părinţii lor nu au banii necesari deplasării la Tg. Mureş, motiv pentru care bolile de care suferă cele două copile riscă să se agraveze.
Ambele surori sunt în evidenţa Clinicii de Pediatrie – Cardiologie din Iaşi. Cătălina a fost diagnosticată cu insuficienţă tricuspidiană gr. II şi insuficienţă mitrală gr. I (este un defect valvular constând în închiderea incompletă în sistolă a valvulelor mitrale), în timp ce sora ei mai mare, Ana Maria, are insuficienţă tricuspidiană gr. II.
Cel târziu pe 20 iulie, fetele trebuie să ajungă la Institutul de Boli Cardiovasculare Tg. Mureş pentru investigaţii amănunţite şi, eventual, pentru intervenţii chirurgicale. Din păcate, părinţii stau cu chirie într-o căsuţă sărăcăcioasă din Mihoveni. Părinţii şi fetele trăiesc din 800 de lei.
„Suntem săraci. Soţul este bolnav, dar va veni şi el cu mine la spital, pentru că nu pot să merg doar eu cu fetele. Sunt încă mici. Nu avem cu ce plăti transportul şi tot ce le trebuie fetelor: nişte hăinuţe noi, papucei, că doar le ducem la doctor... Trebuie să fie curate. Apoi, investigaţiile durează aproape o săptămână. Noi nu avem unde să locuim. Ne este greu să facem apel la oameni, dar suntem disperaţi. Când am fost cu fetele la un control la Bucureşti, am fost ajutaţi cu 400 de lei de Primăria Suceava. Acum nu se mai poate”, ne-a povestit mama fetiţelor, Dorica Curic.
Această familie face un apel la bunăvoinţa celor care înţeleg durerea şi pot să o ajute să ajungă cu fetele la spital. Copilele s-au născut cu probleme de sănătate şi, cel mai sigur, vor trebui operate. Sunt doi copii cu inimi bolnave. Trebuie ajutaţi să trăiască. Cei care vor să fie alături de Cătălina şi Ana Maria pot să ia legătura telefonic cu mama acestora, la numărul de telefon 0722 139 182 sau să depună o sumă cât de mică de bani, până la jumătatea acestei luni, în contul deschis la BCR Suceava: Cod IBAN. RO 40RNCB0234039069700001 BCR.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu au bani cu ce să-şi ducă fetele la un control medical la Tg. Mureş.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nu au bani cu ce să-şi ducă fetele la un control medical la Tg. Mureş5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei