Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Responsabilitate

Măsurile lui Donţu pentru recredibilizarea Parlamentului

Luni, 24 Noiembrie 2008 (15:04:23)

Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava Centru, Ovidiu Donţu, propune un set de măsuri care să conducă la recredibilizarea Parlamentului. Donţu a explicat că în această perioadă de criză un prim semnal de responsabilitate trebuie să vină chiar din partea clasei politice, motiv pentru care propune tuturor celor care vor obţine o funcţie de deputat sau senator un pact pentru limitarea cheltuielilor publice făcute de Parlament. O primă măsură avansată de candidatul social democrat se referă la reducerea cheltuielilor directe, prin eliminarea opţiunilor privind cazarea în Bucureşti, precum şi îngheţarea salariilor şi pensiilor parlamentarilor pentru următorii 2 ani, începând cu 1 decembrie 2008. Limitarea gratuităţii la transportul aerian sau feroviar al parlamentarilor strict pe ruta colegiu – Bucureşti, reducerea cu 30% a cotelor de carburanţi la autoturismele care deservesc Parlamentul şi reducerea cu 50% a sumelor necesare convorbirilor telefonice sunt alte măsuri propuse de Donţu, ca şi unificarea serviciilor administrative şi de întreţinere aparţinând Senatului şi Camerei Deputaţilor, reducerea cu 50% a funcţiilor de conducere şi coordonare ale acestora şi blocarea posturilor aparatului administrativ al celor două Camere în perioada 1 decembrie 2008 – 1 decembrie 2010. „Este evident că aceste măsuri nu vor scoate România din criză, dar vor fi un semnal firesc de solidaritate a  parlamentarilor cu oamenii obişnuiţi”, a mai spus Ovidiu Donţu. În altă ordine de idei, Donţu s-a întâlnit luni cu locuitorii cartierului George Enescu, care au ridicat o serie de probleme printre care lipsa locurilor de muncă,  situaţia pensionarilor cu pensii mici sau probleme referitoare la oportunităţile oferite tinerilor şi recredibilizarea Parlamentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsurile lui Donţu pentru recredibilizarea Parlamentului.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsurile lui Donţu pentru recredibilizarea Parlamentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pararea mea trimis de
(24 nov 2008, 21:47:33
Hai ma Dinescu, iar tu?

In caz ca nu stiai si in Suceava, s-a admis o contestatie privind afisele si bannerle PD-L conforma careia ATENTIE, Fluturi si Lungu nu ar trebui sa apara pe afise, pentru ca ei nu candideaza!!!

Dar na, daca ei au si primaria cine vrei sa o puna in practica? Chiar ne cred pe toti prosti, ca o sa votam orice interlop sau no name, doar pentru ca al au pe Lungu si Flutur in spate?

Iar tu Dinescule, nu uita sa folosesti strugurel de buze, ca de la prea mult "pupincurism" sa nu patesti ceva rautongue

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei