Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Cartierul Burdujeni are propriul serviciu de Ambulanţă

Luni, 24 Noiembrie 2008 (18:11:01)

Echipele de intervenţie medicală de pe Ambulanţă vor ajunge mult mai rapid la locuitorii celui mai mare cartier al Sucevei, Burdujeni, de fiecare dată când ajutorul acestora va fi solicitat la numărul de urgenţă 112.

Serviciul de Ambulanţă din cartierul Burdujeni este funcţional de luni, când a şi fost inaugurat, în prezenţa autorităţilor locale care au colaborat pentru a facilita accesul mai rapid al cetăţenilor la serviciile medicale de urgenţă.

În dotarea serviciului de Ambulanţă Burdujeni, care are punct de lucru în sediul de Primărie amenajat în clădirea fostului Cinematograf, sunt acum două autoturisme – o ambulanţă nouă, primită în cursul acestui an, precum şi o Dacie Break, cu care vor fi acordate consultaţii la domiciliul pacienţilor.

Iniţiativa deschiderii unei staţii de Salvare în Burdujeni aparţine primarului Sucevei, Ion Lungu, care a oferit gratuit Serviciului de Ambulanţă spaţiul cabinetului medical amenajat la parterul mini-sediului de Primărie din Burdujeni.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, a precizat că pentru a apela la serviciile ambulanţelor din Burdujeni, locuitorii acestui cartier cât şi cei ai localităţilor învecinate trebuie să apeleze tot numărul unic 112, doar că în loc să fie trimisă o ambulanţă din celalalt capăt al oraşului, vor interveni echipele aflate cel mai aproape.

Serviciul de Ambulanţă Burdujeni va funcţiona non-stop, dar după ora 20.00, intervenţiile vor fi efectuate doar cu personalul aflat de gardă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartierul Burdujeni are propriul serviciu de Ambulanţă.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cartierul Burdujeni are propriul serviciu de Ambulanţă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei