Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

PSD ameninţă cu acţiuni de protest dacă se vor tăia copaci din parcul central al Sucevei

Luni, 6 Octombrie 2008 (14:53:39)

Social democraţii din municipiul Suceava ameninţă cu acţiuni de protest în cazul în care municipalitatea va recurge la tăieri de copaci în cadrul proiectului de reamenajare a parcului central. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, consilierul local Ovidiu Donţu, consideră inadmisibil a fi tăiaţi copaci pentru a se pune pavele şi îi transmite primarului Ion Lungu că îi va arunca mănuşa în cazul în care se va întâmpla asta. Donţu, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava 1, a subliniat că social democraţii se gândesc la pichetarea Primăriei şi chiar la o acţiune în instanţă. „În mod evident vom iniţia acţiuni de protest pentru că mi se pare inadmisibil să tai copaci pentru a pune pavele. Dacă proiectul de reamenajare a parcului central conţine tăierea de copaci, sigur că formele de protest vor conţine toate mijloacele administrative şi politice pe care PSD le are la îndemână. Vom picheta primăria, vom încerca să aducem oamenii în faţa primăriei, vom purta banderole negre pentru eşecul în domeniul urbanismului din municipiul Suceava şi aşa mai departe. Vom vedea şi procedurile juridice”, a declarat Donţu. Lucrările de reamenajare a parcului central vor fi realizate de asociaţia compusă de firmele bucureştene Garden Center Grup şi Eco Horticultura pentru suma de 11,6 miliarde de lei vechi. Aceasta a câştigat licitaţia organizată de primăria municipiului reşedinţă de judeţ devansând oferta asociaţiei formată din firmele locale Art Peisaj, Arcosin şi Agacon. Primarul Ion Lungu a declarat că lucrările principale vor fi finalizate până în luna decembrie urmând ca la primăvară să fie terminat gazonul. Potrivit primarului, vor fi modernizate aleile de acces, iluminatul şi vor fi realizate trei fântâni arteziene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD ameninţă cu acţiuni de protest dacă se vor tăia copaci din parcul central al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD ameninţă cu acţiuni de protest dacă se vor tăia copaci din parcul central al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei