Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare

Preşedintele CJ şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de salariaţi

Marţi, 8 Iulie 2008 (17:28:23)
Preşedintele Consiliului Judeţean, democrat liberalul Gheorghe Flutur a împlinit, marţi, 48 de ani. El şi-a sărbătorit ziua naştere şi la locul de muncă, în holul Consiliului Judeţean, acolo unde a oferit angajaţilor o cupă de şampanie şi prăjituri. Flutur a fost felicitat de mai toţi salariaţii instituţiei, începând de la femeile de serviciu până la directori. Printre cei care s-au aşezat primii la rând pentru a-i ura cele bune şefului lor s-au numărat şi directorii PSD din Consiliul Judeţean, precum Atanasă Nistor, Paul Pentru Leşanu, Gheorghe Nichiforel sau Eugen Girigan, directorul societăţii Drumuri şi Poduri SA. Sărbătoritul a primit foarte multe flori, în general de culoare portocalie. Flutur le-a transmis un mesaj optimist subordonaţilor săi spunându-le că încrâncenarea sa din campania electorală nu se va regăsi în activitatea administrativă. Gheorghe Flutur le-a dezvăluit angajaţilor Consiliului Judeţean că atunci când a plecat de la Ministerul Agriculturii salariaţii au plâns după el.  „Intrarea mea la minister a fost cu anume temere din partea salariaţilor, iar plecarea mea a fost cu lacrimi din partea salariaţilor. Să nu aveţi impresia că vreau să-mi schimb faţa faţă de dumneavoastră. M-aţi văzut la televizor încrâncenat, dar aceea e luptă politică iar administraţia e altceva”, a spus Flutur. El a subliniat că a primit foarte multe felicitări, mai multe ca de obicei şi că se simte bine aici pentru că este acasă. „Mă simt mult mai bine aici pentru că sunt acasă şi oamenii sunt mai apropiaţi”, a menţionat Flutur, care a ţinut să transmită sucevenilor multă sănătate şi să conteze pe el.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de salariaţi .
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Preşedintele CJ şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de salariaţi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LA MULTI ANI trimis de
( 8 iul 2008, 17:59:54
DUMNEZEU sa-ti dea sanatate si intelepciune ca sa-ti indeplinesti toate promisiunile electorale.
2.   Felicitari trimis de
( 8 iul 2008, 19:35:24
un om cu un suflet mare, capabil si cu mult caracter! felicitari! te asteptam de mult la Consiliul Judetean
3.   Bravo! trimis de
( 8 iul 2008, 19:48:04
Sa crape de ciuda cei invidiosi! Bravo pentru noul Presedinte al Consiliului Judetean!Il rugam sa dispuna niste masuri si cu cainii comunitari din Suceava care s-au inmultit si ne ocupa imediat locurile pe trotuare!
4.   Din partea unui simpatizant trimis de
( 8 iul 2008, 19:49:32
La multi ani din partea unui simpatizant care l-a votat pe dl.Flutur cu mana pe inima si cu gandul ca va castiga presedentia Consiliului Judetean!
5.   Interesanta poza trimis de
( 8 iul 2008, 20:59:07
In prim-planul pozei de la momentul inchinarii cupei de sampanie, daca vad bine, este Presedintele Consiliului Judetean, dl. Gheorghe Flutur, politicianul ce militeaza vehement impotriva mentinerii in functii publice a activistilor din vechiul aparat comunist si un fost activist al partidului vechiului regim?????
5.1  RE: Interesanta poza trimis de
( 8 iul 2008, 22:52:05
Si el il angajeaza pe flaiser consilier, care e mai comunsit ca marza si toti ai lui la un loc. Pupati-l pe flutur de ziua lui, s-ar putea sa fie ultima sarbatorire a zilei lui de nastere in libertate pt flutur, s-ar putea peste un an sa fie in arestul ipj sau chiar la botosani city...hehehehehe

LA MULTI ANI BAROANE!!!
6.   Pt. un cetatean trimis de
( 9 iul 2008, 09:15:08
Ce te superi de comunisti din C.J. pai sti din ce este constituit PD-Lul o picatura de vopsea galbena �n mult rosu,si a iesit portocaliu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei