Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

Donţu dezvăluie preţul real al pavelelor din Suceava

Duminică, 25 Mai 2008 (16:04:47)
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, i-a solicitat contracandidatului său de la PD-L, primarul în exerciţiu Ion Lungu ca luni să facă publice toate contractele de lucrări executate de firma fratelui său geamăn, Constantin Lungu, pe bani publici. „Cred că sucevenii trebuie să ştie valoarea sumelor cheltuite de fratele geamăn al primarului din banii publici”, a spus Donţu. El a vorbit duminică într-o conferinţă de presă de „cele cinci ţepe” trase sucevenilor de Ion Lungu, subliniind că ultima, cea referitoare la montarea pavelelor pe trotuare, este „cea mai mare”. Donţu a arătat că montarea unui metru pătrat de pavele costă 600.000 de lei vechi şi nu 1,3 milioane, aşa cum declarase anterior Lungu, diferenţa de 700.000 de lei vechi reprezentând „jaful”. „Haideţi să ne uităm la oferta unei firme făcută în sistemul privat în Suceava pentru montarea pavelelor. 370.000 de lei vechi costă un metru pătrat de pavele, montarea lor nu poate depăşi 30% din preţ iar nisipul costă 100.000  de lei vechi metrul pătrat. Iată că maxim 600.000 de lei vechi poate costa montarea unui metru pătrat de pavele în Suceava. Este o frază foarte interesantă în sistemul comercial şi anume se acordă discount în funcţie de cantitate şi modalitatea de plată. Cred că în Suceava cantitatea poate fi de natură să ducă la obţinerea unui discount”, a precizat Donţu. El a mai spus că un metru pătrat de covor asfaltic pentru trotuare costă 400.000 de lei vechi şi nu 1,6 milioane de lei, cum a spus primarul şi este convins că între risipa banului public şi campania electorală opulentă a lui Ion Lungu există o legătură.„Iată de ce suntem în măsură să lansăm contrasloganul „Garantat s-a furat”. Cum, de unde, cât, în termen de 90 de zile de la preluarea primăriei voi face un raport public pentru toate aceste lucruri găsite în primărie”, a spus Donţu
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu dezvăluie preţul real al pavelelor din Suceava.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu dezvăluie preţul real al pavelelor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un om corect stie ce are de facut trimis de
(26 mai 2008, 21:08:09
In general vezi la altii ceea ce ai chiar tu. Asa ca - fara suparare - Domnul Dontu face o campanie mult prea agresiva.

Ganditi-va la reclamele: OVIDIU DONTU - Noul Primar. Nu stiu daca legea va permite sa va atribuiti aceasta calitate. Inca nu sunteti primar, domnule Dontu.

Ce am observat eu la PSD pe scurt:

- multa vorba, putine fapte

- foarte multe ACUZE la adresa celorlalti (toti sunt vinovati, noi vom "revolutia" - asa cum am facut-o si pana acum)

- campanii foarte agresive

- duplicitate

Primarul (adevarat) Ion Lungu, ESTE un om cu morala, A FACUT mult mai mult pentru Suceava, STIE ce proiecte va continua sa faca. Nu se poate schimba totul intr-o clipa, dar in acesti 4 ani s-au realizat proiecte ambitioase.

Daca ne jucam asa cu partidele.. nu stiu cat de bine este. Psd-ul ne-a lamurit. Pe mine m-au convins campaniile lor, ca nu trebuie votati. Nu vedeti ce se chinuie saracii, sunt disperati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei