Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Norica Nicolai arată bordurile şi lalelele marca PD-L

Vineri, 16 Mai 2008 (11:00:00)
Vicepreşedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a dezvăluit, în cadrul unei conferinţe de presă, care sunt „afacerile de partid” derulate de primarii PD-L din mai multe oraşe ale ţării.
Nicolai a spus că în aproape toate oraşele conduse de primari democrat liberali au fost făcute afaceri cu borduri, amenajări de spaţii de joacă şi, mai nou, cu lalele.
În ceea ce priveşte afacerile cu borduri, Norica Nicolai a dat ca exemple municipiul Bucureşti, dar şi oraşele Cluj, Alba Iulia, Mureş, toate conduse de primari PD-L.
„În toate aceste oraşe există acelaşi timp de borduri, achiziţionate dintr-o sursă unică. Şi cred că ar trebui să vedem ce firmă a avut această afacere de milioane de euro”, a spus liderul PNL.
O altă afacere atribuită celor de la PD-L este construcţia de spaţii de joacă pentru copii, Norica Nicolai precizând că în oraşele conduse de democrat-liberalii toate aceste investiţii au fost realizate doar de o singură firmă, cu sediul în Bucureşti.
Ultima afacere identificată la edilii PD-L este cea cu lalele. „Am observat că în aceste oraşe sunt achiziţii masive de lalele din Olanda, toate dintr-o sursă unică. Este cât se poate de curios, şi îl rog şi pe domnul primar al Sucevei, Ion Lungu, să facă cunoscută firma de la care primăria a achiziţionat lalelele care sunt în oraş”, a spus vicepreşedintele liberalilor.
Norica Nicolai a adăugat că toate organizaţiile locale ale PNL au sarcina de a inventaria materialele electorale ale PD-L, astfel încât să se realizeze o evaluare a sumelor pe care această formaţiune politică le-a folosit în campanie.
Nicolai a subliniat că încă de la începutul acestei campanii electorale, PD-L a practicat, la nivel naţional, un afişaj ostentativ şi agresiv.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Norica Nicolai arată bordurile şi lalelele marca PD-L.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Norica Nicolai arată bordurile şi lalelele marca PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Norica stie,dar nu spune trimis de
(16 mai 2008, 18:39:33
Norica,ai mancat din usturoiul lui Anghelus si acum vrei sa vezi daca mirosi? Firma cu bordurile este aceeasi cu care ai colaborat si tu,pe vremea cand erai ministru taranist! A-propos,ce mai face Victoras Ciorbea ? Sau nu va mai salutati?
2.   Falsa trimis de
(16 mai 2008, 19:49:00
D-na Norica,Sunteti o curva ce a-ti suge**** ptr.un post ministerial.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei