Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Risipă

Trotuar cu asfalt bun, decopertat pentru pavele în Burdujeni

Miercuri, 14 Mai 2008 (16:11:35)
Pavarea unor trotuare în carierul Burdujeni din municipiul Suceava este considerată „risipă a banului public”, de candidatul PSD la funcţia de primar de Suceava, Ovidiu Donţu. Acesta şi-a argumentat, miercuri, afirmaţia arătând că trotuarul din apropierea sensului giratoriu din Burdujeni a fost asfaltat anul trecut, asfaltul este bun, dar cu toate acestea a fost decopertat pentru a fi acoperit cu pavele. În opinia lui Donţu, dacă primăria avea în vedere pavarea, nu ar mai fi trebuit să toarne covor asfaltic pe trotuare sau, dacă a cheltuit sume importante de bani cu asfaltarea, nu ar trebui să distrugă ceea ce a făcut pentru a pune pavele. Candidatul PSD la Primăria Suceava apreciază că aceste pavele sunt „electorale” şi reprezintă „punct culminant al risipei banului public care a avut loc în această perioadă”, „ultimul tun tras de Ion Lungu în acest mandat”. „Promit sucevenelor că voi recupera tunurile trase de Ion Lungu în această campanie şi îl voi determina să depună la casieria primăriei risipa din ultima perioadă. Pavelele şi bordurile sunt o afacere a actualului primar Ion Lungu şi primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge în primărie va fi să deschid dulapurile şi să prezint în termen de 3 luni toate tunurile privind risipa banului public”, a afirmat Donţu. Pe de altă parte, acesta consideră asfaltarea în orele de vârf drept „o soluţie masochistă pentru că dacă şoferul sucevean suferă va ţine minte că se asfaltează”. „Lucrările trebuie făcute mai ales noaptea şi nu neapărat în campania electorală. Asfaltările electorale nu au ţinut în nici o campanie şi nu vor ţine nici acum”, a mai spus candidatul PSD la primărie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trotuar cu asfalt bun, decopertat pentru pavele în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trotuar cu asfalt bun, decopertat pentru pavele în Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce n-ai inteles mai Dontule trimis de
(14 mai 2008, 16:31:33
la asfaltare s-au tras un rind de bani spre buzunarul stim noi cui si la campania de borduriada cu tenta politica alti bani, ce nu intelegi asa merg lucrurile in toata tara nu numai in Suceava
2.   Din pavele trimis de
(14 mai 2008, 17:20:31
Pentru campania asta, extrem de costisitoare, precis ordinul a fost sa fie scosi bani, din pamant, din piatra seaca si s-a gasit metoda: SI DIN PAVELE! Pana la urma, vor plati toti cetatenii; sa vedeti de-acum preturi la contractarea lucrarilor publice!
2.1  RE: Din pavele trimis de
(15 mai 2008, 01:03:08

Cititi **************.ro, cel mai complex portal de stiri din Bucovina. Merita.

 

Admin: Nu se admit linkuri in comentariii !!!!!!

3.   Dreptate trimis de
(14 mai 2008, 18:51:42
Dl Dontu are dreptate. Anul trecut s-au asfaltat trotuarele , iar acum ca sa se ,,vada" ceva si-n Burdujeni si se vede mult praf si banii nostri cum isi iau zborul . Dle Dontu , de ce nu se sesizeaza consilierii locali pe care i-am votat sau alte organisme cu drept de control ? Asa ceva nu-mi inchipuiam ca se poate intampla .
4.   Borduri !!!! trimis de
(14 mai 2008, 19:06:55
Dar borduri de granit de la Videanu nu se pun?:)):))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei