Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimb de experienţă

Mîrza aşteaptă ca Flutur să-i mai împărtăşească din experienţa lui în materie de ţepe

Miercuri, 14 Mai 2008 (16:35:33)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, s-a declarat, miercuri, „surprins” de preocuparea liderului PD-L Gheorghe Flutur pentru activitatea sa ca preşedinte al Consiliului Judeţean, în mod special de avertismentul acestuia de a nu lua „ţeapă” de la un grup de investitori americano-chinezi. Deşi crede că avertismentul de la Flutur este pornit din „invidie şi răutate”, Mîrza a spus că este „surprins de grija lui Flutur Gheorghe şi a PD-L pentru mine şi activitatea mea la Consiliul Judeţean” şi crede că „atunci când duşmanul îţi poartă grijă trebuie să-ţi dea de gândit de ce o face”. „Flutur o face pentru că observă ce construcţii solide am pus la cale şi mă priveşte cu invidie pentru că el n-a făcut nimic la viaţa lui. La ţepe poate veni cu experienţă foarte bogată, cu experienţa sa cu firma Lumi din Iaşi, care s-a ocupat de dezinfecţie în cadrul gripei aviare”, a declarat, în conferinţă de presă, Gavril Mîrza, cu referire la firma de apartament din Iaşi care a obţinut prin încredinţare directă un contract de milioane de euro pentru a se ocupa de dezinfecţie în perioada gripei aviare. Mîrza a spus că, în privinţa colaborării dintre CJ Suceava şi firma americană AMNYC Group Corporation care intenţionează să realizeze mai multe investiţii în zona Aeroportului Suceava, a fost „manifestată foarte multă prudenţă”, precizând că au fost încheiate acorduri de principiu care urmează să fie discutate de plenul Consiliului Judeţean.„AMNYC Group Corporation nu a cerut nimic, ci doar au spus că vor veni cu bani de investiţii”, a declarat Mîrza, care a precizat că această colaborare va fi discutată, în continuare, „foarte transparent”.El a subliniat că în această colaborare Consiliul Judeţean Suceava nu se angajează patrimonial şi că doar firma americană s-a angajat să investească fonduri în dezvoltarea aeroportului sau să participe la organizarea de târguri şi expoziţii la Centrul Economic Bucovina.„Dacă fac o expoziţie, vor plăti serviciile. Nu văd unde este pericolul”, a spus Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza aşteaptă ca Flutur să-i mai împărtăşească din experienţa lui în materie de ţepe.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza aşteaptă ca Flutur să-i mai împărtăşească din experienţa lui în materie de ţepe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MIRZA trimis de
(14 mai 2008, 20:36:14
S-A INGRASAT DESTUL B------.L SA LASE UNUL MAI TINAR SI CAPABIL ,DUCA-SE LA CAJVANA LA FERMA LUI NU SA PLATEASCA SLUGI,,,,CA DE ARE DE UNDE

?PARSIVUL?????????????????????
2.   A inviat c.z. codreanu? trimis de
(14 mai 2008, 21:39:26
Urmariti discursul disperat al baronului stan si eleganta si distinctia in exprimare a lui flutur.

Auzi, domnule, legionari la falticeni! Sariti, lume, ca nu se mai poate! E plina zona Falticeniului de fascisti! Am vazut si eu cativa pe strada Sucevei, in fata ocolului silvic de la Falticeni. Erau elevi de la Colegiul Agricol, proaspat inrolati in legiune, condusi de locotenentul Matei, care ridicau bannere cu frumosul chip al capitanului Marza. Lipsea secera si ciocanul... in loc de zvastica.

Legionari si fascisti din tot Falticeniul, uniti-va!
3.   I-auzi ia! trimis de
(14 mai 2008, 21:47:18
Nu se poate, fratilor... Am primit si eu link-ul asta de la un bucurestean, plecat de ani buni din judet:
[ Postarea link-urilor URL interzisa ]
E imposibil sa fii atat de incult. Ar trebui sesizata Academia Romana!
3.1  RE: I-auzi ia! trimis de
(15 mai 2008, 09:41:44

Citeste *****************.ro cel mai complet portal de stiri din Bucovina. Merita, stiri de ultima ora si anunturi publicitare.

 Admin: Nu se admit linkuri in comentariii !!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei