Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2007 - Anul XII, nr. 280 (3652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

Steaua - Dinamo, un meci cât un campionat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că jucătorii săi nu vor avea nicio primă de victorie în derbiul cu Dinamo, din etapa a XVI-a a Ligii I, urmând să mai primească bonusuri doar atunci când vor începe să aibă rezultate. "Meciul cu Dinamo este cel mai important de anul ăsta. Dacă învingem, ne mai luptăm la titlu, dacă nu câştigăm, la revedere titlu, s-a terminat definitiv. E un meci de a mai trage sau a nu mai trage la titlu. În cazul unei înfrângeri, ne mai luptăm pentru locurile doi-trei, dar cred că şi locul doi ar fi deja compromis. Eu nu dau ultimatum jucătorilor la acest meci, fiecare îşi face meseria lui, cum poate şi cât poate. Nu am stabilit nicio primă în caz de victorie, pentru ce? Nu mai iau nicio primă până nu fac rezultate. Au salarii, sute de mii de euro în cont, le ajunge", a spus Becali. Întrebat dacă în cazul unei înfrângeri în derbiul de sâmbătă postul antrenorului Marius Lăcătuş este în pericol, Becali a răspuns: "Nu, n-are nicio legătură. Pe Hagi nu l-am dat afară eu, ca să înţelegeţi bine".

Zenga i-a băgat în cantonament pe „câini” de două zile

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a precizat că la ora meciului ar putea alinia cea mai bună formulă de echipă. "Pentru prima dată în viaţa mea, am băgat echipa în cantonament cu două zile înainte. Şi am făcut acest lucru pentru că am tot lotul la dispoziţie, putem sta un pic mai liniştiţi. Dar nu este o pedeapsă pentru că am pierdut meciul cu Rapid. Noi ne respectăm fanii şi vom face tot ce este posibil să câştigăm acest meci. Acum au revenit aproape toţi fotbaliştii şi cred că pot folosi cel mai bun 11", a menţionat Zenga.

Interesul pentru meci nu este foarte mare

FC Steaua a vândut până joi seară aproximativ 9.900 de bilete pentru derbiul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Acestea se adaugă celor aproximativ 5.000 de abonaţi ai FC Steaua, precum şi celor 1.220 de suporteri dinamovişti care vor veni la meci, conform protocolului dintre cele două cluburi. Având în vedere că se vor vinde bilete şi sâmbătă, în tribune se vor afla peste 20.000 de spectatori.

Dică pleacă în decembrie

Atacantul stelist Nicolae Dică a declarat că în luna decembrie va părăsi fotbalul românesc pentru a se transfera în străinătate, admiţând şi faptul că gruparea Benfica Lisabona este o posibilitate, informează cotidianul portughez Record. "În decembrie las fotbalul românesc şi pe Steaua. În ceea ce priveşte Benfica, recunosc că poate fi o posibilitate, dar până acum nu este nimic concret. Trebuie să mă mai gândesc asupra viitorului meu", a spus Dică. Conform sursei citate, de Dică mai sunt interesate cluburi precum Aston Villa şi Fiorentina. "Dică are contract până în iunie 2008 şi deja a informat conducerea clubului că nu intenţionează să şi-l prelungească", a notat Record, care scrie că suma de transfer ar fi în jur de patru milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua - Dinamo, un meci cât un campionat.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua - Dinamo, un meci cât un campionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei