Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2007 - Anul XII, nr. 280 (3652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loc vacant

Capello, interesat să devină antrenorul Angliei

Antrenorul italian Fabio Capello a dat asigurări că este foarte interesat de postul de selecţioner al Angliei, vacant după demiterea lui Steve McClaren, potrivit unui interviu acordat posturilor Rai 2 şi BBC, care va fi difuzat vineri seară, informează AFP. "Ar fi o provocare foarte interesantă şi pe mine m-au fascinat mereu provocările. Eram convins că Jose Mourinho va accepta, însă el are un alt obiectiv. Eu am altă vârstă", a declarat Capello, în vârstă de 61 de ani, citat de agenţia Ansa. Steve McClaren, vinovat că nu a reuşit să califice Anglia la turneul final al Euro-2008 din Elveţia şi Austria, a fost demis joi de Federaţia Engleză de Fotbal (FA). Nord-irlandezul Martin O'Neill, dar şi portughezul Jose Mourinho - care nu a refuzat oficial - figurau printre principalii favoriţi la succesiunea lui McClaren. Capello a fost demis de la Real Madrid în vară, după ce a câştigat campionatul Spaniei. De la începutul sezonului el este consultant pentru postul Rai.

Tehnician reputat pentru duritatea sa, el a câştigat cinci titluri de campion al Italiei cu AC Milan (1992, 1993, 1994 şi 1996) şi AS Roma (2001), Liga Campionilor cu AC Milan (1994) şi două campionate ale Spaniei cu Real (1997, 2007). Fost internaţional, Capello a marcat golul victoriei Italiei într-un meci amical cu Anglia (0-1), la 14 noiembrie 1973.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capello, interesat să devină antrenorul Angliei.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Capello, interesat să devină antrenorul Angliei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei