Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2007 - Anul XII, nr. 280 (3652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotbal

Meciurile echipei naţionale se mută la Antena 1

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că postul de televiziune Antena 1 a câştigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori pe o perioadă de doi ani, începând cu data de 1 ianuarie 2008. "Au existat patru oferte, TVR, Kanal D şi Telesport, Pro TV şi Antena 1. Le mulţumesc pentru ofertele făcute şi pentru că care au arătat cât de mult preţuiesc echipele naţionale şi nu vom folosi echipa naţională pentru audienţa unei televiziuni. În faza finală rămăseseră două posturi concurente, TVR şi Antena 1. Am hotărât ca şi câştigătoare Antena 1, care a făcut o ofertă de 2,6 milioane de euro pe doi ani", a afirmat Lupescu. Oficialul federaţiei a menţionat sumele oferite de celelalte televiziuni care au participat la cererea de ofertă: "TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D şi Telesport au oferit 2,25 milioane şi Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet A".

TVR ar putea da în reluare meciurile echipei antrenată de Piţurcă

Pachetul B oferit de FRF, care include dreptul de a transmite înregistrat în highlights meciurile oficiale ale echipei naţionale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret şi cele oficiale şi amicale ale selecţionatei under 18, a fost câştigat de TVR. "Pe primul loc TVR care a oferit 600.000 de euro, apoi pe doi Antena 1 cu 500.000 de euro, pe trei Pro Tv cu 230.000 de euro şi Kanal D cu Telesport cu 100.000 de euro", a declarat directorul general al federaţiei. Lupescu a menţionat că dacă negocierile individuale pentru semnarea contractului cu cele două posturi câştigătoare, Antena 1, respectiv TVR, ale pachetelor oferite de FRF, vor eşua, Federaţia Română de Fotbal va demara discuţii cu celelalte televiziuni. "Această cerere de ofertă s-a încheiat şi acum urmează negocieri directe atât cu Antena 1, cât şi cu TVR pe pachetele respective, pentru a stabili un contract cu clauze destul de ferme. Dacă nu vom ajunge la un acord cu una dintre cele două, atunci ne vom rezerva dreptul de a trece la negocieri individuale cu celelalte televiziuni pe pachetele respective", a precizat Lupescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciurile echipei naţionale se mută la Antena 1.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meciurile echipei naţionale se mută la Antena 10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei