Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Mai proşti ca proştii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Dacă ne luăm după rezultatele de ieri, avem de ce să fim bucuroşi, dacă nu de-a dreptul fericiţi: Steaua a pierdut doar cu 2-1, în timp ce Slavia a luat 7-0 la Londra. Privite astfel lucrurile, concluzia se impune de la sine, ba chiar în două variante: 1) suntem mai buni ca ei, şi 2) avem şi noi proştii noştri. Scormonind un pic în cutia memoriei, ne amintim că Slavia a bătut Steaua suficient de curând pentru a motiva varianta cea mai puţin entuziastă dar şi cea mai corectă şi obiectivă: suntem mai proşti decât proştii proştilor. Vă mai întreb o dată: vi se pare că mălai mare acesta de Iacob are vreo legătură cât de vagă cu nobila îndeletnicire a lovitului mingii cu piciorul? Aţi văzut, boieri dumneavoastră, prin celelalte 15 echipe care au jucat alaltăieri vreun bolovan mai inert decât ăsta? Vreo altă panaramă din care mingea să sară ca din colţul casei, indiferent că voia să o oprească, să o paseze sau să şuteze? Vă mai amintiţi cum s-a dat golul? Bolovanul a greşit preluarea, de s-a dus dracului hăt în dreapta, apoi a luftat când a vrut să şuteze, după care a tras direct în adversar!... Şi cum mai mereu se întâmplă, a intervenit norocul proştilor: din acela mingea a sărit unde trebuia, suficient ca să dăm şi noi un gol. Prilej cum nu se putea mai nimerit pentru ca comentatorii (cacofonie obligatorie!) lu’ Peşte să o ia prin arătură: că uite-i cum joacă, uite-i cum se zbat, cum aleargă, cum acuş-acuş egalăm şi alte chestii d-astea… timp în care alde Sevilla ne lua la călcâie, fente şi ocazii de gol ori de câte ori vroiau ei. Vi s-a părut vreo clipă, inclusiv la faza golului, că prezintă Steaua vreun pericol pentru Sevilla? Ori pentru oricare altă echipă, exceptând, desigur, Buzăul? Faceţi pariu că Nicoliţă, acest Forest Gump, mai aleargă şi acum? Da’ cu ce treabă, eu încă nu m-am dumirit. Că când (tot obligatorie!) era să facă şi un stop pe piept, i-a sărit obiectul până în partea ailaltă a gazonului. Liga Campionilor!? Cu 2 sau 3 echipe româneşti!? Da’ ce, s-a închis Circul Globus?

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai proşti ca proştii.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai proşti ca proştii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei