Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga Campionilor

Steaua a scăpat ieftin la Sevilla

"

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul cu FC Sevilla şi a înregistrat a treia înfrângere din tot atâtea partide în grupa H a Ligii Campionilor. FC Sevilla a deschis scorul în minutul 5, prin Frederic Kanoute, care a marcat cu capul din centrul careului după o centrare de partea stângă de la Diego Capel.

Luis Fabiano a mărit avantajul Sevillei în minutul 17, atunci când a beneficiat de o nesincronizare a apărării steliste şi l-a driblat şi pe Zapata, marcând în poarta goală cu toată opoziţia lui Emeghara. Steaua a redus din diferenţă în minutul 63 prin Ovidiu Petre. Marius Croitoru l-a lansat pe Victoraş Iacob, care a şutat, dar mingea, respinsă de Mosquera, a ajuns la Ovidiu Petre, iar acesta marcat de la şapte metri. A fost primul meci disputat de FC Sevilla după moartea, în luna august, a fundaşului Antonio Puerta la care nu s-a ţinut un moment de reculegere, după dorinţa exprimată în acest sens de antrenorul Juande Ramos şi de brazilianul Daniel Alves. În etapa următoare a Ligii Campionilor, Steaua întâlneşte pe teren propriu, la 7 noiembrie, formaţia FC Sevilla.

 

Pedrazzini, nemulţumit de lipsa de atenţie şi concentrare

 

Antrenorul Massimo Pedrazzini a declarat la conferinţa de presă că jocul prestat de Steaua în repriza a doua a meciului cu FC Sevilla este dătător de speranţe în vederea viitoarelor partide. "Jocul din repriza a doua ne dă speranţe pentru viitoarele partide. Este greu de spus ce se putea întâmpla dacă nu primeam golurile repede. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul din apărare, nu se poate ca în careul mic să-i laşi spaţiu unui jucător precum Kanoute. Nu a fost suficient să egalăm jocul din repriza a doua. Lipsa de atenţie şi concentrare m-au nemulţumit. Reprezintă un aspect ce trebuie îmbunătăţit. Sevilla este o echipă foarte bună şi nu ai voie să faci greşeli contra ei cum am făcut noi. A fost un meci greu şi pentru că am primit două goluri în 10 minute şi este greu să faci un joc bun în continuare pentru că nivelul psihologic şi moralul scade. Rămânem cu repriza a doua, în care am făcut un joc mai bun. Din păcate nu am scos un rezultat favorabil. Acum avem un drum mai greu, după trei meciuri fără victorie în Liga Campionilor. Vom avea două partide grele cu Sevilla şi Arsenal, dar decisivă va fi cea cu Slavia Praga. Mai sunt trei partide, nouă puncte, orice este posibil. Forţa Sevillei o ştim toţi", a spus Pedrazzini.

Tehnicianul stelist a afirmat că nu regretă formula de start, chiar dacă Steaua a jucat mai bine în repriza a doua. "Atunci când am decis primul 11 am crezut în el. Asta era soluţia, după părerea mea, atunci. Chiar dacă echipa a jucat mai bine în repriza a doua după schimbări, nu regret formula de start", a spus Pedrazzini.

 

Gigi Becali şi-a dat seama că echipa sa nu are valoare

 

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat într-o emisiune televizată că FC Sevilla a dat clasă echipei sale în meciul din Liga Campionilor, iar jucătorii săi atâta pot, deoarece aceasta le este valoarea. "Sevilla nu ne-a dat nicio şansă, am primit repede două goluri, până ne-am dezmeticit era prea târziu. E vorba de clasă, ne-au dat clasă. Sunt amărât pentru că realizez că ceea ce vreau eu să fac în Liga Campionilor e cam greu, mai trebuie mult. Asta e, mi-am dat seama că nu se poate numai pe noroc. Am avut noroc că nu ne-am făcut de râs, putea fi 4-0 sau 5-0", a spus Becali la Fanatik. Gigi Becali a menţionat că s-au simţit absenţele jucătorilor accidentaţi, Pleşan, Rădoi sau Lovin, şi i-a remarcat pe Ovidiu Petre, Zapata şi Emeghara. "Am ieşit onorabil, mai sunt şanse matematice de calificare, le jucăm până la capăt. Dacă nu, în Cupa UEFA, dacă nici acolo, asta e, nu moare nimeni. Am pus suflet, o să-mi schimb atitudinea, eu îmi dau sănătatea pentru fotbal...Până la urmă am jucat cu o echipă cu buget de 80 de milioane. E vorba de viteză, n-aţi văzut ce viteză aveau spaniolii?", a comentat el. Oficialul stelist a precizat că el chiar a crezut în victorie. "Surdu m-a cam dezamăgit, dar având în vedere jocul, s-a mai mişcat, dar ce poate face de unul singur? Încă mai am încredere în el. Dacă am dictat schimbările? Ce să mă mai bag la 2-0, mă rugam la Dumnezeu doar să nu ne facem de râs. Pot să le dau şi un milion, ce să facă, asta e valoarea lor. N-au intrat motivaţi de la început, golul primit repede le-a pus plumb în picioare. Dacă am fi jucat la fel ca în meciul cu Arsenal, poate ar fi fost altceva, adică să stăm departe de poartă şi să mizăm pe contraatac. Dacă nu sunt jucători de valoare care să paseze, care să elimine jucători unu la unu, n-ai ce face. Felicit echipa că s-a dăruit, nu-i pot critica, atâta pot, asta e valoarea lor", a spus finanţatorul stelist. Gigi Becali a dezvăluit că preşedintele clubului FC Sevilla, Jose Maria del Nido, i-a dăruit un medalion care aparţinea familiei sale, inscripţionat pe spate cu mesajul: "Pentru prietenul meu Gigi Becali".

 

Gigi Becali: „M-am simţit ca un gândac”

 

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri dimineaţă, la sosirea în România, că echipa sa a scăpat uşor în meciul de la Sevilla, deoarece formaţia spaniolă "putea lua şi pielea" de pe stelişti. "Sevilla a jucat pe talent, noi pe muncă, dar n-am putut mai mult. Sevilla ia 25 de milioane de euro din drepturi TV, 21 de milioane din abonamente, au mărit bugetul la 95 de milioane. Sevilla se autofinanţează, eu dau bani de la mine şi se goleşte sacul, e foarte greu. Sper să crească aceşti copii, Bicfalvi, Tudose, Ochiroşii, să-şi revină Vali Badea... În România trebuie să creşti jucători de valoare pentru a te putea bate cu ei, altfel n-ai nicio şansă", a subliniat Becali. Oficialul stelist a spus că echipei sale îi lipseşte valoarea şi că Steaua trebuie să o găsească, având nevoie de trei-patru jucători valoroşi. Becali a adăugat că a fost o muncă titanică a echipei, care a făcut tot ce a putut. Gigi Becali a subliniat că numai în străinătate poţi găsi jucători de mare valoare, însă aceştia cer salariu de trei-patru milioane de euro. "Mă dau eu războinic, dar vin bătut, cu inima distrusă. Nu mi-e uşor, e greu să stai lângă un preşedinte (n.r. - Jose Maria del Nido) şi să te simţi ca un gândac. Asta sunt, pentru că m-a bătut. Nu îmi e uşor, am şi eu demnitatea mea. Probabil gândea: «Prietenul meu, dar te-am bătut, hai noroc, fraiere»", a comentat Becali.

 

Antrenorul echipei Sevilla crede că Steaua merită să continue în Cupa UEFA

 

Antrenorul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, a declarat la conferinţa de presă că formaţia Steaua Bucureşti merită să se califice în Cupa UEFA, în dauna celor de la Slavia Praga. "Ne-am îndeplinit obiectivul. Această victorie ne ajută mult în ţelul nostru mai departe, să ne îndepărtăm de locul trei. În ultimele minute, ne-a costat destul de mult efortul depus şi Steaua şi-a creat unele ocazii, dar este bine că am terminat învingători. Rezultatul de 2-1 a fost destul de mic în comparaţie cu ocaziile avute. Meciurile noastre cu Slavia şi Steaua au fost asemănătoare, nu pot spune că a fost mare diferenţă. Din ambele am ieşit învingători. Arsenal se pare că şi-a asigurat calificarea, noi trebuie să mai câştigăm un meci pentru a fi liniştiţi la celelalte partide. În prima repriză am jucat excelent, a doua am lăsat garda jos, am jucat mai slab, Steaua a înscris şi a făcut meciul mai atractiv", a spus Ramos. Fundaşul sârb al formaţiei spaniole, Ivica Dragutinovici, crede că Nicolae Dică este cel mai bun jucător de la Steaua. "Este mereu greu să câştigi în Liga Campionilor. Sunt echipe bune, iar una dintre ele este Steaua. Are jucători foarte buni, iar dacă va continua să joace aşa vor veni şi rezultatele. Cred că Dică este cel mai bun jucător al Stelei. Sunt surprins de rezultate de până acum din această grupă a Ligii Campionilor", a afirmat Dragutinovici.

 

Arsenal şi-a bătut joc de Slavia Praga

 

Echipa engleză Arsenal Londra a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (3-0), formaţia cehă Slavia Praga, în etapa a III-a a grupei H a Ligii Campionilor şi se menţine lider în grupa din care face parte şi Steaua Bucureşti. Golurile învingătorilor au fost marcate de Fabregas '5, '58, Hubacek '24 autogol, Walcott '41, '55, Hleb '51 şi Bendtner '89.

Clasamentul Grupei H este următorul:

1.Arsenal 3 3 0 0 11-0 9 puncte

2.Sevilla 3 2 0 1 6-6 6

3.Slavia 3 1 0 2 5-10 3

4.Steaua 3 0 0 3 2-5 0.

Programul etapei a IV-a (7 noiembrie): Steaua Bucureşti - FC Sevilla şi Slavia Praga - Arsenal Londra.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua a scăpat ieftin la Sevilla.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua a scăpat ieftin la Sevilla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei