Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga Campionilor

Estul, groggy în disputa cu Occidentul

"

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, cu Tiberiu Ghioane titular, a fost învinsă, marţi, pe teren porpriu, cu scorul de 4-2 (3-1), de formaţia engleză Manchester United, în etapa a III-a a grupei a F a Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de R. Ferdinand '10, Rooney '18 şi Cristiano Ronaldo '41, '68 din penalti, în timp ce pentru gazde au înscris Rincon '34 şi Bangoura '78. Ghioane a fost înlocuit la pauză cu Milevski. În celălalt meci al grupei, echipa italiană AS Roma, fără Adrian Piţ, a învins, acasă, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia portugheză Sporting Lisabona. Golurile gazdelor au fost marcate de Juan '15 şi Vucinici '70, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Liedson, în minutul 18. Mijlocaşul echipei AS Roma, Mancini, a ratat un penalti în minutul 48.

Clasamentul grupei F este următorul: 1. Manchester United - 9 puncte, 2. AS Roma - 6 p, 3. Sporting Lisabona - 3 p, 4. Dinamo Kiev - 0 p.

Programul etapei a IV-a (7 noiembrie): Manchester United - Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona - AS Roma.

 

Şi-a revenit Lyon

 

Echipa germană VfB Stuttgart, fără Ciprian Marica accidentat, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia franceză Olympique Lyon, în etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Fabio Santos '56 şi Benzema '79. În celălalt meci al grupei E, echipa spaniolă FC Barcelona a terminat la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia scoţiană Glasgow Rangers. Clasamentul grupei E este următorul: 1. FC Barcelona 7 puncte, 2. Glasgow Rangers 7 p, 3. Olympique Lyon 3 p, 4. VfB Stuttgart 0 p.

Programul etapei a IV-a (7 noiembrie): Olympique Lyon - VfB Stuttgart şi FC Barcelona - Glasgow Rangers.

 

Inter, victorie norocoasă la Moscova

 

Echipa PSV Eindhoven a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei Fenerbahce Istanbul, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor. Din minutul 64, Fenerbahce a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Deivid a fost eliminat. În celălalt meci al grupei G, Interanzionale Milano a învins în deplasare, scor 2-1, pe ŢSKA Moscova. Pentru Inter, la care Cristian Chivu nu a evoluat fiind suspendat, au marcat Crespo '52 şi Samuel '80. ŢSKA Moscova a înscris prin Jo, în minutul 32.

După trei etape, clasamentul grupei G este următorul: 1. Internazionale Milano - 6 puncte; 2. Fenerbahce Istanbul - 5 puncte; 3. PSV Eindhoven - 4 puncte; 4. ŢSKA Moscova - 1 punct.

Etapa următoare programează, la 7 noiembrie, meciurile: Internazionale Milano - ŢSKA Moscova şi PSV Eindhoven - Fenerbahce Istanbul.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Estul, groggy în disputa cu Occidentul.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Estul, groggy în disputa cu Occidentul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei