Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interes înalt

Mutu, curtat de AC Milan

"

Clubul AC Milan ar putea oferi grupării Fiorentina 20 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe atacantul Adrian Mutu, care ar urma să primească un salariu anual dublu faţă de cel din prezent, a anunţat, vineri, agenţia italiană Sports, o altă variantă fiind, potrivit goal.com, Real Madrid. "Ronaldo nu se reface. Şi ce soluţie mai bună pentru a rezolva problemele de la Milan decât Adrian Mutu? Oferta clubului din strada Turati ar fi deja gata pentru Fiorentina: 20 de milioane de euro. Românul ar primi un salariu dublu decât cel de acum. Pippo Inzaghi pare să îşi regăsească tinereţea doar în Liga Campionilor, Pato va fi văzut în ianuarie (n.r. - brazilianul Alexandre Pato, 18 ani, va avea drept de joc din ianuarie 2008), iar Gilardino nu convinge. Problemele din atac, compartiment care depinde doar de inteligenţa lui Kaka şi de rigurozitatea lui Seedorf, nu pot fi rezolvate decât printr-un transfer. Transferul celui mai bun, pentru caracteristici şi tehnică: Adrian Mutu. În perioada de mercato vom asista la interesante manevre", scrie sursa citată. De asemenea, site-ul goal.com a notat, vineri, că în Italia se vehiculează şi varianta Real Madrid. "Mutu este acum cel mai râvnit jucător din Europa. Printre posibilele sale destinaţii este şi Real Madrid. Presa italiană semnalează că Mutu ar putea ajunge, pentru 20 de milioane de euro, la Real Madrid, unde ar avea un salariu de 5 milioane de euro pe an. O ofertă greu de refuzat atât pentru club, cât şi pentru Mutu, care câştigă aproximativ 2,5 milioane de euro pe an la Fiorentina". Un alt club despre care presa internaţională a scris în aceste zile că ar fi interesat de Adrian Mutu este Manchester City, suma ce ar putea fi oferită celor de la Fiorentina fiind tot de 20 de milioane de euro. Adrian Mutu a fost achiziţionat de Fiorentina înaintea sezonului 2006/2007, de la Juventus Torino, pentru suma de 8 milioane de euro. Înainte de ajunge la Juventus, Mutu a evoluat la formaţia Chelsea Londra, de unde a fost dat afară, fiind suspendat şapte luni după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu, curtat de AC Milan.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu, curtat de AC Milan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent