Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2009 - Anul XIV, nr. 85 (4071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo îşi consolidează poziţia de lider

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.
Golurile victoriei gazdelor au fost marcat de atacantul Marius Niculae \'24-penalti, \'79, \'90 şi Zicu \'87, în timp ce reuşita echipei vasluiene a fost semnată de Temwanjera \'81.
Atacantul dinamovist Marius Niculae a transformat, în minutul 24, cu siguranţă un penalti obţinut tot de el, după un fault făcut în propriul careu de fundaşul echipei moldave, Gabriel Cânu.
Atacantul Marius Niculae a dus scorul la 2-0 pentru formaţia Dinamo, în minutul 79, printr-un gol marcat dintr-un voleu expediat de la 10 metri.
Formaţia FC Vaslui a redus din diferenţă, scor 2-1, în urma golului marcat de atacantul Temwanjera printr-o lovitură de cap de la 7 metri.
Fotbalistul dinamovist Ianis Zicu a reuşit să marcheze, în minutul 87, după o pătrudere pe partea dreaptă încheiată cu un un şut plasat de la 10 metri.
Atacantul Marius Niculae a marcat al treilea său gol din acest meci, în minutul 90, după ce a trasformat în gol o centrare venită de pe partea dreaptă de la Dănciulescu.
Fundaşul echipei FC Vaslui, Gabriel Cânu, a fost eliminat de pe teren, în minutul 58, pentru cumulul de catonaşe galbene.
În minutul 50, preparatorul fizic italian al echipei FC Vaslui a avut o altercaţie cu un oficial al formaţiei dinamoviste, incidentul fiind stopat de intervenţia oamenilor de ordine şi de arbitrul Ovidiu Haţegan.
Galeria dinamovistă a afişat un banner pe care era scris mesajul : "Izvo ai recuperat un simbol adevărat", cu referire la meciul de la Craiova, atunci când Izvoranu a recuperat de la galeria Universităţii un banner cu chipul fostului handbalist Marian Cozma.
La partida de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 4.000 de spectatori

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi, scor 3-2 
Formaţia Oţelul Galaţi s-a impus, duminică, în faţa echipei Politehnica Iaşi, cu scorul de 3-2 (2-2), într-o partidă disputată pe teren propriu.Golurile au fost marcate de Bourceanu \'25 penalti, Sălăgean \'29, Jelev \'79, pentru Oţelul, respectiv Bâlbă \'15, An. Cristea 45+1, pentru oaspeţi.
0-1: Nuno Viveiros a depăşit defensiva gazdelor după o cursă pe partea dreaptă, a centrat în careu şi Bâlbă a reluat, de la circa 11 m, peste portarul Kolev, profitând şi de faptul că unul din fundaşii centrali ai formaţiei gălăţene a alunecat.
1-1: Adrian Ilie l-a faultat în careu pe Sălăgean şi "centralul" Marius Avram a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Bourceanu, care a trimis balonul în stânga lui Pleşca, plecat pe colţul opus.
2-1: Sălăgean a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, în vinclul porţii lui Răzvan Pleşca, în urma unui fault comis de Onuţ.
2-2: Montiel a centrat de pe partea dreaptă până la Andrei Cristea care a reluat cu capul, de la aproximativ şapte metri, în dreapta lui Kolev.
3-2: Silviu Ilie a executat o lovitură de pe partea dreaptă şi bulgarul Jivko Jelev a reluat, cu capul, de la marginea careului de 6 m.
La meci au asistat aproximativ 5000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 25 de suporteri ai echipei Politehnica Iaşi.

FC Argeş - CS Otopeni, scor 1-1
Echipa FC Argeş a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei CS Otopeni. Pentru FC Argeş a marcat Năstăsie \'20, în timp ce pentru CS Otopeni a înscris L. Ganea \'56.
FC Argeş a deschis scorul în minutul 20, când Cosmin Năstăsie a marcat după o centrare de la Cristian Tănase.
Liviu Ganea a adus egalarea pentru CS Otopeni, în minutul 56, când a mercat de la circa 6 metri, după o centrare de pe stânga a lui Cristian Constantin.

FC Timişoara - Universitatea Craiova, scor 1-0
Echipa FC Timişoara s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0).
Unicul gol al partidei a fost marcat de Arman Karamyan \'48.
Gigel Bucur l-a driblat pe Dorel Stoica, i-a pasat în careu lui Arman Karamyan şi acesta a înscris cu şut din interiorul careului de cinci metri.
În minutul 45, Costel Pantilimon a apărat o lovitură de pedeapsă, executată de Dorel Stoica, acordată de arbitrul Alexandru Tudor în urma unui fault al lui Borbely asupra lui Florin Costea.



Unirea Urziceni - Rapid, scor 1-1
Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, în deplasare, în compania formaţiei Unirea Urziceni.
Golul oaspeţilor a fost marcat de J.P. Andrade \'22, în timp ce pentru echipa din Urziceni a marcat Bilaşco \'68.
Rapid a deschis scorul în minutul 22, prin fundaşul Joao Paulo Andrade. În urma unei lovituri libere de la 18 metri, Spadacio i-a aşezat mingea lui Andrade, iar acesta a şutat de la 18 metri, plasat pe jos, în poarta apărată de Arlauskis.
Formaţia din Urziceni a egalat, în minutul 68, printr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, executată excelent de Bilaşco.
Imediat după golul de 1-1 marcat de echipa din Urziceni, oficialul rapidiştilor, Nicolae Manea, le-a făcut semn propriilor jucătorii să părăsească terenul de joc. Fotbaliştii rapidişti au continuat jocul la insistenţele căpitanului de echipă, Vasile Maftei.
Spadacio a primit un al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren, în minutul 67, pentru că nu a respectat distanţa regulamentară la o lovitură liberă dictată în favoarea formaţiei gazde.
Partida de la Urziceni a fost urmărită de aproximativ 7.000 de spectatori.

Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaş, scor 1-0
Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş.
Golul a fost marcat de Raskovici, în secunda 25 a partidei. Raskovici a şutat de la aproximativ 20 de metri în dreapta portarului formaţiei Gaz Metan, Cosmin Vâtcă.
La meci au asistat aproximativ 7000 de spectatori.


Steaua - Farul Constanţa, scor 1-1
Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Farul Constanţa.
Pentru Steaua a marcat Stancu \'55, în timp ce pentru Farul a înscris Chico \'73.
Steaua a deschis scorul prin Bogdan Stancu, în minutul 55. La un şut de la marginea careului a lui Toja, Stancu a reuşit să preia balonul şi l-a plasat printre picioarele lui Curcă.
Farul a egalat în minutul 73, prin Chico. Vukomanovici a centrat de pe stânga, Chico a reluat din interiorul careului pe lângă Zapata.
Jucătorul Farului, Claudiu Voiculeţ, şi-a rupt tricoul în debutul meciului, iar cei de pe banca tehnică i-au lipit tricoul cu un leucoplast, el evoluând astfel până în minutul 20, când a primit un alt tricou, cu numărul 88, al lui Laurenţiu Florea.
După ce a fost înlocuit, Dayro Moreno a plecat direct la vestiare şi a fost huiduit de întreg stadionul.
Alexandru Tudose a evoluat în primul meci la Steaua.
La înlocuirea lui Bogdan Stancu, nu a mers tabela arbitrului, iar toţi fanii au cerut schimbarea lui Lovin. După golul Farului, întreg stadionul l-a huiduit pe Lovin şi i-a cerut să plece din Ghencea.
După golul Farului, unii suporteri de la tribuna 1 au cerut demisia lui Marius Lăcătuş, însă membrii galeriei i-au huiduit, strigând numele antrenorului.
Fanii Stelei au afişat bannere referitoare la situaţia din Republica Moldova: "România Mare în vechile hotare", "Libertate tinerilor arestaţi în Chişinău" şi au scandat "Basarabia, Basarabia".
De asemenea, suporterii stelişti au afişat bannere împotriva finanţatorului Gigi Becali: "Vinde clubul, rămâi acolo", "Vrem doar să pleci", "Free Steaua", "Argăseală, sclavule, du-te şi hrăneşte oile", "În zadar încercaţi, pe noi nu ne cumpăraţi", "Alături de tine, în momente dificile, doar interlopii şi slugile umile". Însă la tribuna I a fost afişat şi un banner în favoarea finanţatorului: "Libertate pentru Gigi Becali".
Fanii au prezentat şi un banner adresat jucătorilor stelişti: "Noi pierdem tinereţea, lacrimi şi sudoare, pentru două culori călcate de voi în picioare".
La partidă au asistat 5.000 de suporteri, între care şi 50 de fani ai Farului, care au cerut demisia antrenorului Ion Marin.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo îşi consolidează poziţia de lider.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo îşi consolidează poziţia de lider0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei