Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ziua sa

Gigi Becali a anunţat că nu renunţă la „drogul” Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că vărul său, impresarul Ioan Becali, are o surpriză pentru el, un transfer în străinătate al unui jucător stelist, adăugând că tranzacţia va fi de trei ori mai mare decât suma obţinută de Dinamo din cedarea lui Ştefan Radu la Lazio Roma.

"Giovanni (n.r. - impresarul Ioan Becali) are o surpriză pentru mine, veţi vedea în următoarele zile. Nu e Dică, Dică nu e o surpriză, s-a mai vorbit. Dacă e Goian? Nu pot să vă spun. Nu e încă realizat. Dacă e de calibrul transferului lui Ştefan Radu la Lazio (n.r. - pentru 5,4 milioane de euro)? E de calibru triplu", a spus Gigi Becali, care a împlinit, miercuri, 50 de ani.

Gigi Becali şi-ar dori să primească cadou din partea jucătorilor stelişti o calificare în optimile Ligii Campionilor. "Cel mai frumos cadou n-ar fi grupele Ligii Campionilor pentru că am mai trăit asta. Trebuie să-mi dea ceva ce n-am mai trăit, o ieşire din grupe ar fi un cadou frumos. Să primesc o haină nouă, nu ce am îmbrăcat", a explicat Becali.

 

Mircea Sandu, luat din nou în vizor

Finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea şi-a exprimat nemulţumirea că nu poate privi meciurile Stelei din lojele pe care el le-a construit. "Eu fac milioane şi vine Mircea Sandu în Ghencea, cu echipa naţională, stă în lojele mele, iar eu nu am voie. Nu pot admite umilirea. Oricum, nu depinde de mine, ci de jucători. Şi până la urmă pe cine să nu laşi la echipa naţională pentru că în câteva luni jucătorii Stelei care sunt la naţională nu vor mai fi la Steaua, ci pe la alte echipe din Europa", a precizat Becali.

Patronul stelist a precizat că se gândeşte să nu se mai implice în fotbal cum a făcut-o până acum: "Va veni şi echipa să-mi ureze la mulţi ani şi să ciocnim un pahar de şampanie. Pe plan sportiv îmi doresc doar performanţă. Sunt multe de făcut, selecţie, şcoală de fotbal... E posibil să nu mă mai implic în ce înseamnă nedreptate în fotbalul românesc. M-am zbătut, dar am văzut că nu pot. E posibil să mai duc o singură luptă pentru a face ceva în fotbalul românesc".

Totuşi, Becali a precizat că nu va renunţa niciodată la conducerea clubului Steaua. "La Steaua nu renunţ niciodată, e drogul pe care îl voi consuma până la sfârşitul vieţii. Fotbalul e cel mai mare stres, războiul ăsta depinde şi de jucători şi de noroc. Când câştigi ţi se duce tot stresul", a precizat Becali.

 

Arthuro costă 200.000 de euro

Steaua trebuie să achite, până la 1 iulie, clubului Deportivo Alaves suma de 200.000 de euro pentru transferul atacantului Arthuro Henrique Bernhardt, altfel tranzacţia va pica, informează cotidianul spaniol El Correo Digital.

"Pentru a renunţa la primul jucător dintre cei de care intenţionează să se despartă în această vară, Alaves aşteaptă ca Steaua Bucureşti să plătească pentru transferul lui Arthuro, suma ridicându-se la ceva mai puţin de 200.000 de euro. De câteva zile cluburile pun la punct condiţiile de vânzare. De asemenea s-au stabilit detaliile contractului, dar încheierea înţelegerii este condiţionată de o dată: 1 iulie. Până marţi, Steaua trebuie să vireze clubului Alaves banii stabiliţi prin contract, altfel tranzacţia ar putea eşua, din cauza neîndeplinirii angajamentelor din contract de către partea română", scrie sursa citată.

Potrivit El Correo Digital, despărţirea de Arthuro reprezintă pentru Alaves eliberarea de la plata a 1,2 milioane de euro, sumă ce reprezintă salariul brazilianului pe următorii trei ani. "Negocierile cu Steaua oferă grupării Alaves un beneficiu mai mare decât suma de transfer propriu-zisă. Vânzarea atacantului brazilian, cedat în sezonul trecut la Cordoba, echivalează în primul rând cu eliberarea de povara unui contract pe trei ani. În termeni economici, suma pe care ar fi trebuit să o primească jucătorul de la Alaves până la finalul contractului se ridică la 1,2 milioane de euro brut. Dacă tranzacţia se finalizează, trezoreria clubului spaniol va scăpa astfel de o moştenire veninoasă a lui Dmitry Piterman", a notat publicaţia spaniolă.

 

Dică, dorit insistent de Catania

Preşedintele clubului Catania, Antonino Pulvirenti, a declarat, marţi, la postul de radio Kiss Kiss, că va face totul pentru a-l transfera pe mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Nicolae Dică, cerut insistent de antrenorul Walter Zenga, informează agenţia Datasport.

"Zenga l-a cerut insistent pe Dică şi vom face totul să-l transferăm", a spus Pulvirenti.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că Walter Zenga, care a antrenat în România echipele FC Naţional, Steaua şi Dinamo, doreşte să-i transfere la Catania pe dinamoviştii Bogdan Lobonţ, Adrian Cristea şi Adrian Ropotan, pe steliştii Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă, dar şi pe rapidistul Cristian Săpunaru.

La finalul sezonului 2007/2008, Catania a reuşit să se salveze de la retrogradare după ce în ultima etapă a remizat cu AS Roma, scor 1-1, iar FC Parma a fost învinsă de campioana Internazionale Milano, scor 2-0.

 

Jose Moreno nu mai continuă în Ghencea

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că, aproape sigur, atacantul columbian Jose Moreno nu va mai continua la Steaua, deoarece clubul Independiente, de unde fusese împrumutat în iarnă, nu a acceptat variantele de transfer propuse de gruparea "roş-albastră".

"Mi se pare normal ca domnul Becali să vrea să treacă de grupele Ligii Campionilor, din moment ce până acum nu s-a reuşit acest lucru. Nu mai ştiu dacă se poate, dar noi ne dorim. Dacă mai vine Pepe Moreno? Nu. Suntem în discuţii, dar cred că n-o să mai putem să înaintăm, din moment ce Independiente a spus clar că nu vrea să-l mai lase încă un an şi nici nu vrea să mai scadă din preţ", a spus Argăseală.

La finalul sezonului, patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că nu va oferi mai mult de un milion de dolari pentru Jose Moreno, în timp ce Independiente a solicitat 1,4 milioane de dolari.

 

Gigi Becali, felicitat de ziua sa de jucători

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali şi-a serbat, miercuri, ziua de naştere la sediul din Aleea Alexandru în prezenţa preşedintelui CA, Valeriu Argăseală, a vicepreşedinţilor CA Iulian Ghiorghişor şi Teia Sponte, a preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, a verilor săi, Ioan şi Victor Becali. La sediul clubului au venit şi jucătorii stelişti însoţiţi de antrenorul Marius Lăcătuş, ei plecând apoi direct spre aeroport, pentru a ajunge în Austria, unde vor efectua primul stagiu de pregătire. Au lipsit jucătorii care nu fac deplasarea în Austria: Sorin Ghionea, Bănel Nicoliţă, Dorin Goian, Nicolae Dică, Pawel Golanski, care au participat cu naţionalele României şi Poloniei la Euro, Robinson Zapata, Dayro Moreno, care au fost la naţionala Columbiei, Mirel Rădoi, Ovidiu Petre şi Ifeanyi Emeghara, toţi accidentaţi. "Ei s-au oferit să vină să bem o şampanie, înainte să plece în Austria", a explicat Gigi Becali.

"Este ziua patronului nostru, e normal să venim să-l sărbătorim, i-am adus şi un cadou, dar cel mai important este că îi suntem alături", a spus Argăseală.

"Să puneţi şampanie în pahare prima oară la cei nou veniţi, primul lui Tiago Gomes", le-a spus Becali angajaţilor săi. Jucătorii şi membrii staffului tehnic l-au felicitat, pe rând, pe Becali, apoi s-au aşezat la mesele special pregătite. "Claudiule, am auzit că ai murit la antrenamente. E greu la Steaua", i-a spus Becali mijlocaşului Claudiu Ionescu. Gigi Becali a desfăcut sticlele de şampanie, a turnat în pahare, le-a înmânat personal cupele jucătorilor transferaţi în această vară, după care a ciocnit cu fotbaliştii: "Vă doresc un an plin de succese, să vă ajute Dumnezeu". "60 de milioane m-au costat", a spus, Becali, râzând, arătând spre jucătorii luaţi de la Steaua II, Mustaţă, Iacob şi Rusu.

 

Mitică Dragomir s-a pupat cu Gigi Becali

Apoi, la petrecere a venit şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. "Uite, eşti în albumul familiei Steaua, cel mai tare preşedinte", i-a spus Becali, arătându-i un album cu performanţele Stelei, cu imagini ale victoriei. "Ar trebui să fiu băgat în albumul fotbalului românesc pe viaţă", i-a răspuns Dragomir, care i-a transmis că nu stă mult. "Stai jos, că altfel trec de partea lui Lupescu", l-a ameninţat Gigi Becali de câteva ori. "Ia treci, să vedem. Gura bate fundul. Vorbeşte frumos cu un deputat", a glumit conducătorul LPF, care a plecat după câteva minute, înconjurat de ziarişti, fără ca Becali să-şi dea seama: "Hai cu toţii, să mă uşchesc şi eu, eu vreau să mănânc cu nevastă-mea".

Dragomir a declarat că i-a urat lui Becali să se liniştească. "I-am transmis să bage mai mulţi bani dacă vrea să aibă performanţe. Măcar unu la sută din averea pe care o are. Dacă are minte, are şi rezultate. Nu să şi vândă jucători, nu sunt de acord cu vânzarea jucătorilor. Ce, a visat el vreodată că va ajunge ce e? L-a ajutat Dumnezeu să ajungă cel mai tare din parcare. Îi doresc să treacă de grupele Ligii Campionilor. Lupescu şi Prunea fac amândoi cât o musculiţă, cât o albinuţă, mă înţeapă numai. Am fost şi la Taher acasă, de ziua Rapidului", a spus el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali a anunţat că nu renunţă la „drogul” Steaua.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali a anunţat că nu renunţă la „drogul” Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
(26 iun 2008, 18:55:18
pupati-l in c..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei