Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iul 2008 - Anul XIII, nr. 153 (3834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Sucevenii n-au bani să treacă strada!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atacantul Sorin Drăgan de la Unirea Urziceni a sosit, ieri, la Suceava pentru a-şi negocia transferul pe Areni, însă sunt puţine şanse ca el să poată fi înregimentat de FC Cetatea. Şi asta deoarece, în ciuda asigurărilor venite dinspre Primărie, prin conturile grupării sucevene bate vântul de o bună bucată de vreme.

Rând pe rând, Lupaşcu de la Dacia Mioveni, Anghel (Prefab Modelu), Stere (Concordia Chiajna), Forika (Forex Braşov) sau Mugur Bolohan au declinat oferta sucevenilor din cauză că oficialii Cetăţii nu au putut să prezinte nimic concret în timpul negocierilor. Aşa se face că, până în acest moment, sucevenii nu au finalizat decât un singur transfer mai acătării, cel al lui Mihai Guriţă, care a ajuns la Cetatea din postura de jucător liber.

 

Aproape sigur fără cantonament

Fotbaliştii lui Marian Pană au reluat de o săptămână antrenamentele, dar îngrijorător este că până la această dată nimeni din cadrul clubului nu poate spune unde va avea loc stagiul de pregătire centralizată. Iar până la startul sezonului 2008-2009 al ligii secunde a rămas mai puţin de o lună şi jumătate. Iniţial s-a vorbit despre un cantonament în Austria, o variantă care s-a dovedit în cele din urmă cu mult prea optimistă. Problema este că, la cum se prezintă lucrurile în prezent, clubul nu poate suporta din punct de vedere financiar nici măcar un sejur în week-end în tabără la Bucşoaia.

 

Echipamentul de joc, un vis frumos

Tot din pricina lipsei banilor, oficialii Cetăţii nu au putut achita nici echipamentul comandat la o firmă din Germania, în valoare de 20.000 de euro. Singurul lucru îmbucurător îl reprezintă faptul că nu există restanţe financiare faţă de fotbaliştii care formează lotul actual el echipei. Din ce am relatat mai sus însă, se poate observa cu ochiul liber că gruparea suceveană nu traversează o perioadă tocmai roză din punct de vedere financiar, iar această stare de fapt perturbă activitatea de zi cu zi a echipei.

 

Asocierea cu Altex, în plop

Mai grav este că nu a mai „transpirat” nimic nici despre mult mediatizata asociere dintre Primărie şi firma Altex, făcută în scopul sprijinirii fotbalului sucevean. S-a discutat chiar la un moment dat şi despre implicarea în premieră a Consiliului Judeţean în ajutorarea echipei de fotbal, însă e adevărat, despre acest subiect s-a vorbit doar în campania electorală.

 

N-au avut bani de mers la Piatra Neamţ

Aşa stând lucrurile, ieri s-a consumat un episod ruşinos, care nu face onoare echipei oraşului Suceava. Dacă aţi mai pomenit aşa ceva, Fotbal Club Cetatea Suceava nu s-a putut deplasa la Piatra Neamţ, pentru amicalul cu Ceahlăul, din cauză că nu s-au găsit bani pentru transport. Pentru ce ne-a mai trebuit Liga a II-a, chiar că nu ştiu. Poate n-avea cine să fie ciuca bătăilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii n-au bani să treacă strada!.
 Vizualizări articol: 2298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sucevenii n-au bani să treacă strada!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VRAJEALA DIN CAMPANIE trimis de
( 2 iul 2008, 11:22:08
Nu sunt bani de deplasarea echipei , nu sunt bani nici pentru Sofia Vicoveanca sa mai cante pe platoul de la casa de cultura ... VAI MAMA NOASTRA >>>

HAI CA LA ANUL JUCAM CU RAPID CFR - BAFTA
1.1  RE: VRAJEALA DIN CAMPANIE trimis de
( 2 iul 2008, 14:54:00
LUNGULE DE CE ESTI MINCINOS ?. SA VI CU FLUTUR LA TOAMNA IAR CU VRAJEALA SA VA DAM VOTUL CA O SA VA DAM ALTCEVA. RUSINE -IN 2 ANI NE BATEM LA PROMOVARE- NERUSINATULE NE-AI PACALIT.
1.2  RE: VRAJEALA DIN CAMPANIE trimis de
( 3 iul 2008, 08:38:00
ieri au intrat in contul echipei trei miliarde doua sute de milioane lei . asta ca sa aiba pana ce vine patronul de la ALTEX ca sa oficieze actele. banii vor fi la SUCEAVA si primarul a promis ca SUCEAVA la anul se va bate la liga intai. asa ca terminati cu prostiile echipa nu se desfiinteaza si din contra se vrea performanta la SUCEAVA chiar daca multi o vedeau ca defuncta EHIPA SUCEVEI NU VA DA ORTUL POPII NICIODATA. HAI CETATEA HAI SUCEAVA.
2.   VISE DE MARIRE trimis de
( 2 iul 2008, 11:24:58
PAI CEI CARE A-TI CREZUT IN TAMPENIILE MARCA ASOCIERII CU ALTEX PUTETI VISA IN CONTINUARE.PAI GUSATU DE PRIMAR ACUM E PE CAI MARI SI-L DOARE IN FUND.ECHIPA DE FOTBAL E UN OBIECT FOLOSIT IN CAMPANIE SI ATAT.DE UNDE BANI CA I-A TOCAT LUNGU SI FLUTUR PE TOTI.ASA CA ASTEPTATI.
3.   Doar pavele trimis de
( 2 iul 2008, 11:32:02
sa se antreneze pe trotuarele cu pavele;ai mare grija lungule,nu veni pe la meciuri ca ai sa-ti iei multa ocara,sunt suporteri patimasi la Suceava,pacaleala nu merge de multe ori la apa.
4.   Asa a fost tot timpul trimis de
( 2 iul 2008, 11:47:21
mai marele nostru presedinte moldovan iesea in presa si vorbea de ce bine este la sv,ca jucatorii sunt la zi cu banii,multumiti si cate si mai cate....dar de fapt el umbla cu miloaga prin oras pe la patroni sa-i mai dea ceva bani sa mai poata supravietui...si ne mai miram de ce nu vrea nimeni sa vina la echipa,antrenori,jucatori....p ca e vrajeala mare fratilor! Felicitari Toderascule! ai facut si tu in sfarsit un articol cu adevarata fata a echipei....daca mai faci unul cu cereri de demisie la toti incapabilii de pe la club,esti cel mai tare!
5.   Gogosi trimis de
( 2 iul 2008, 11:51:50
DUPA CE A IMPARTIT SARMALE ! NE -A DAT SI GOGOSI !

UN TARANL SA-L F U T IN GURA1
6.   Moldovan - de unde dracu ai aparut trimis de
( 2 iul 2008, 11:52:13
Ar trebui sa se faca un control la club sa se vada ce facturi, deconturi ... exista si sa SE VERIFICE FCTURI DE TRANSPORT , CAZARE LA HOTELURI , BONURI DE MASA , ECHIPAMENT , ETC ... SI MAI ALES SUME DE TRANSFER , IMPRUMUT DE4 JUCATORI ... fiind bani publici se pare ca este prevazut in lege ca oricine poate cerea si sunt obligati sa prezinte bugetul si cheltuielile ...

Nu inteleg 20000 euro un echipament 20000/ 30 buc = 666 euro/bucata - enorm pentru liga a II -a

Cred ca suporterii SUNT INDREPTATITI SI AR FI CAZUL DE O PETITIE PE CARE SA O SEMNEZE CAT MAI MULTI SI SA CEREM SA SE FACA PUBLIC SITUATIA CLUBULUI PE ULTIMII 3 ANI :

1 Numarul de juc transferati , imprumutati - cred ca in 3 ani min 100 juc

2. Sumele incasate pe jucatorii vanduti , imprumutati

Mai adaugati si voi!!!

Si astfel vom vedea eficacitatea conducerii ... A SOSIT SI TIMPUL LOR SA DE-A SOCOTEALA ... pe antranori , jucatori au tot fost certati ... p
6.1  RE: Moldovan - de unde dracu ai aparut trimis de
( 2 iul 2008, 15:04:36
Ba boule la tine la buticul tau sau unde dracu esti tu cre ca asa faci dar crezi ca toti sant ca tine .

Iar de echipament mai intai informeazate si dupa aia comenteaza,echipamentul era vorba sa-l cumpere Altexul si bineinteles ei il comandau asa ca se vede ca esti un hot si numai la asta de gandesti la inselat.Iar sa stii ca un echipament complet de firma daca stii ce inseamna costa chiar mai mult de 20.000 euro,nu e de bazar de ala care faci tu socoteli si te miri ( la mintea ta ai lua de bazar ).
7.   DEMARAM MAREA DEMASCARE trimis de
( 2 iul 2008, 11:56:28
Lumea clocoteste cu acest articol ...se pare ca ce se vorbea prin oras de manariile de la club sunt adevarate ...

SA SE SPARGA BUBOIUL ! NU SE MAI POATE
8.   In sfarsit trimis de
( 2 iul 2008, 12:13:56
vad ca incepe sa iasa la iveala toate manariile d.lui....bye bye!! pacat ca Pana nu stiu cat o sa mai reziste in asemenea conditii...adik ar fi de inteles daca ar pleca..asa e la noi,la suceava...asa a fost intotdeauna...promisiuni multe..bani spalati..fotbal canci..dar PRETENTII MARI
9.   Era odata un slogan ! trimis de
( 2 iul 2008, 12:15:55
Era un om odata ce promitea in fata a 20 de prosti ceva de genul

O ECHIPA DE SUCEVENI PENTRU SUCEAVA ! a reusit Moldovan ca din acel vestiar de jucatori sa mai fie la echipa acum doar 2-3 max , am fost si eu printre ei si

nu o spun cu regret, poate am fost indepartati doar pe criteriul valoric

dar timpul a demonstrat contrariul ..la inceput m-am infuriat,apoi m-am resemnat si in final mi-am dat seama ..ce putea ciuguli Moldovan de la niste suceveni ...nu tu facturi la masa ce puteau fi umflate ,nu tu cazare ,nu tu sume de transfer ce puteau fi facute juma juma cu clubul sau cu impresarul jucatorului , nu tu bani la semnarea contractului de unde sa-si traga comision ... si multe atele

,,NU REGRET CA SA TREMINAT CI MA BUCUR CA SA INTAMPLAT " se aplica acest proverb si in cazul meu , nu imi pare rau ca am fost indepartati de la echipa ci imi pare bine ca am fost si eu pentru ceva timp reprezentant al sucevenilor si am facut-o cum am putut mai bine ..Pacat!
9.1  RE: Era odata un slogan ! trimis de
( 2 iul 2008, 12:28:36
Se mai poate salva ceva ... doar in cazul in care se va face o echipa in care sucevenii sa fie majoritari indiferent ca sunt juniori , cu atat mai bine ,

si astfel chiar daca valoric vom fi mai slabi cu siguranta vor pune suflet si vor reusi pt primul an sa ne salvam iar cu rabdare vom creste un lot inchegat ca cel de la sportul (cand au promovat)

NU CRED CA POT TRATA CU INDIFERENTA SI MAI CRED CA VOR JUCA CU PATIMA NUMAI SI PENTRU FAPTUL CA NOI SUCEVENII : PARINTI , VECINI , PRIETENI LE VOM ARATA OBRAZUL IN CAZUL UNEI INFRANGERI ACASA

pana la urma aceasta ar fi cea mai mare motivatie

UN LUCRU ERA SA UITA ... si e cel mai greu , poate .... ne trebuie cateva transferuri la niv conducerii ... UN OM TRANSPARENT , DISPUS LA DISCUTII , INTELIGENT ,
10.   Escroci la drumul mare! trimis de
( 2 iul 2008, 12:53:45
La impartirea bugetului local pe 2008, Lungu a dat Cetatii 15 miliarde vechi. Unde sunt? Toti fotbalistii se plang ca au salariul minim pe economie si nici pe ala nu li-l dau baietilor. Atunci, unde sunt banii contribuabililor? Si unde sunt si banii adunati fortat, prin extragere (fara acordul titularului de cont) direct din contul agentilor economici? La cati patroni sunt in Suceava, inmultiti cu 1 milion si vedeti cati bani s-au mai dus in conturile Cetatii. Cine i-a halit, dom`primar Lungu?
10.1  RE: Escroci la drumul mare! trimis de
( 2 iul 2008, 13:00:48
aaaaaa....domnu presedinte?...
11.   Veti ajunge intr-o grava criza financiara trimis de
( 2 iul 2008, 13:31:25
Voi sucevenii sunteti de risul lumii vreti fotbaloisti de valoare dar nu aveti bani.Cind veti avea banii necesari veniti la Iasi si va dam noi fotbalisti care nu mai sunt in vizorul lui Ionut Popa pentru ca noi ne-am intarit puternic pe toate flancurile si ne am adus fotbalisti straini.Avem inca un fotbalist sloven pe linga Bernsiak si Pecknik ma refer la Radulovici si mai nou un brazilian dar si un portar de rezerva.Asa cind aveti banii veniti la noi sa va dam fotbalisti.Nu va lasati pacalitica Altex va va finanta echipa pentru ca nu va fi asa ci eu v-am spus sa va cautati un om de afaceri care sa preia echipa de fotbal si sa o sustina.Altfel nici un jucator nu va veni sa joace fotbal la Cetatea Suceava.Mai baieti primarul nostru Gheorghe Nichita este pesedist dar si presedintele de onoare al FC.POLITEHNICA IASI si este club cu capital privat dar noi spre deosebire de voi avem mai multi sponsori decit voi iar daca nu veti face nimic in aceasta privinta va paste desfiintarea.asa ca
12.   Bani footbal trimis de
( 2 iul 2008, 13:44:50
Vrem sa stim unde sunt banii din bazar dusi la fotbal. Sunt scurgeri. Vad ca prefectul vrea sa dezgroape afacerile necurate
13.   Rusine trimis de
( 2 iul 2008, 14:30:52
de vina pentru toate astea sunteti voi toti cei care ati mers la vot si latzi votat pe flutur si pe animalul ala de lungu care nu ii mai ajunge cat a furat aici la suceava deaqma il doare la basca 4 ani . peste 4 ani iar va mai promite marea cu sarea sa mergeti la vot si voi tot o sa l votatzi . asta e rusine consiliului local primariei si altex sugetine**** noua suporterilor adevaratzi forzza cetatea suceava
14.   Du-te ba iesene trimis de
( 2 iul 2008, 14:41:28
si te culca.ca si voi sunteti niste rupti in f..d la nivelul ligii 1.ce juc sa luam de la voi ? aveti voi grija sa va mentineti in liga 1, ca poate vine ceahlaul sa va ia locul
14.1  RE: Du-te ba iesene trimis de
( 2 iul 2008, 18:51:13
iti lingi in****seful ca sa ajungi un sef mai mic ? Date-n gatu****ii
15.   Bateti campii trimis de
( 2 iul 2008, 14:54:06
Cei care ati scris mai sus ori santeti tampiti ori invidiosi si aveti ceva personal cu presedintele.

Echipa mai exista datorita presedintelui ca de multe ori ne-a dat din buzunarul lui bani la jucatori ca totul sa fie bine,dar acum cred ca nu mai poate nici el.A tot sperat ca o sa se tina de promisiuni primarul ,dar de dupa alegeri nu a mai dat nimic ne-a intors spatele .

Va spun eu voi cei ce stiti doar sa comentati aiurea nu ati da din buzunarul vostru nici 5 bani pentru echipa asa ca taceti dracu din gura.

Iar cel care a scris mai sus ca a fost si el "o valoare"de fotbalist era o panarama si sa stii ca antrenorul isi alege jucatorii cu care vrea sa lucreze ,dar tu erai pre "bun" de aia nu te-a mai oprit in lot.
15.1  RE: Bateti campii trimis de
( 2 iul 2008, 16:11:05
NICI 5 BANI PT FOTBAL?????....cred ca glumesti...ia fa-ti tu o firma cat de mica...si sa vezi cand esti OBLIGAT sa dai o cota la fotbal..bani cu care habar n-ai ce se intampla...asa ca nu mai vorbi aiurea...toti intreprinzatorii din suceava au dat cu mult mai mult de 5 bani in fotbalul vostru...
15.2  RE: Bateti campii trimis de
( 2 iul 2008, 16:24:23
Nu ai inteles spuneam de cei de mai sus care comenteaza aiurea ca nu ar da 5 bani .

Acuza pe cineva care de multe ori ne-a dat bani din buzunarul lui.
15.3  RE: Bateti campii trimis de
( 2 iul 2008, 17:00:47
tu asta care-l pupi in fund pe moldovan imi miroase mie ca esti chiar....FIUL LUI!
15.4  RE: Bateti campii trimis de
( 2 iul 2008, 18:04:00
VEZI CA PUTI DE AIA ITI MIROASE PROST.DUTE SI TE SPALA.

AM MAI SPUS CA SUNT UN TITULAR SAU NU STII SA CITESTI ?
16.   Nesemnificativ trimis de
( 2 iul 2008, 15:17:05
toti va dati interesanti dar nici unul nu aveti curaj sa va semnati cu numele adevarat, nici vedeta care a murit speranta si nici anonimul JUCATOR CETATEA. care e la fel de anonim ca si echipa."Asa ca decat sa bateti campii mai bine NU".
16.1  RE: Nesemnificativ trimis de
( 2 iul 2008, 16:50:23
Sant un jucator titular si daca o sa fie cazul o sa-mi dau si numele .Tu, da esti un anonim care bati CIMPII.
17.   MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN!!! trimis de
( 2 iul 2008, 15:36:40
Nea Lutu Moldovan este nr. 1 la echipa pt. k dupa "era Hutu" a fost singurul care prin ambitie, daruiere, multa bataie de cap si bazandu-se pe relatiile p care le are cu diferiti oameni de fotbal din tara a sperat sa fak ceva... si a reusit poate mai mult decat sincer, ma asteptam...

Dar a fost SINGUR... a ramas SINGUR... si e greu de spus dak nu va ramane la fel...

TOT RESPECTUL PENTRU DOMNUL MOLDOVAN ! ! ! ! ! ! ! !

Mergeti si aduceti acum oameni de afaceri prosperi la echipa, voi cei care ati votat un porc, un nesimtit si un magar ordinar.

Rusine sa va fie voua in primul rand si mai apoi lui, k nu v-a purtat mana in cabina de vot...

Trebuia pus un sucevean curat nu un taran jegos care manca mamaliga si acu a ajuns la restaurant!

Eu nu am fost la vot pt ca am simtit ce nenorocire va iesi. Voi nu ati simtit ca toate au inceput sa miste deodata exact inainte de alegeri...

FRAIERICI DE PROFESIE CE SUNTETI !

RUSINE LUNGU & gloata
17.1  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN!!! trimis de
( 2 iul 2008, 16:46:02
Ai dreptate daca nu era el cred ca nu mai aveam echipa ,dar niste HAHALELE cum sant cei care stiu doar sa comenteze aiurea........RUSINE SA LE FIE .
17.2  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN!!! trimis de
( 2 iul 2008, 17:04:06
iar tu asta care o dai cu...nea Lutu,nr 1...cred ca esti baiatul lui stanescu sau breniuc
17.3  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN!!! trimis de
( 2 iul 2008, 18:06:04
Ba tampitule nu mai umbla tu cu presupusu, idiotule .
17.4  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN!!! trimis de
( 2 iul 2008, 19:51:40
valy tu chiar ca esti un tampit
18.   .. trimis de
( 2 iul 2008, 15:37:25
asta-i sistemul in romania.nu va mai strofocati degeaba.nu are rost!
19.   Si la stiri suntem de ras.... trimis de
( 2 iul 2008, 15:39:20
http://www.news-bucovina.ro/pa

pe cine sa mai credem???? echipa a fost la piatra neamt sau nu? dragan vine la sv sau nu???
20.   MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 2 iul 2008, 15:47:07
Si nu va mai luati de el ca are copilul la echipa mare. Makr atat sa scoata si el din toata afacerea asta falimentara care a ajuns clubul sucevean.

Oricum e un junior de perspectiva si incet incet va creste...

Daca ati fi fost in locul lui pun pariu k ati fi faqt la fel...

Dar in fata calculatorului va dati mari oameni de "fostbal sucevean" dar asa cum prea bine spunea cineva... nu ati da nici 5 bani pentru echipa...

Veniti si strigati ca apucatii HUO CETATEA, HUO X, HUO Y... Dar daca erau bani ca la un oras ce se respecta, nu mai ajungeau toti ratatii (90% din actualii juc de la Cetatea).

Multumiti-va cu atat si makr recunoasteti marele merit al d-lui Moldovan!

cine e cu mine?

20.1  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 2 iul 2008, 16:17:37
NIMENI. muream de ras daca iti scriai numele adevarat
20.2  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 2 iul 2008, 16:37:03
Pt. LUIS .

In sfarsit cineva care gandeste si stie ce fotbalul nu ca handicapatii care comenteaza mai sus si stiu doar sa arunce cu gunoi.De fapt ei sunt niste gunoaie.

20.3  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 2 iul 2008, 18:24:05
Vezi ca te contrazici in a preaslavi pe MARELE CONDUCATOR,spui ca 90% din jucatori sunt ratati,cine ia adus la CETATEA,eu?Un om cu coloana vertebrala, ce se lauda ca este,isi dadea demisia.Clar, LUIS?
20.4  RE: MULTUMIM DOMNULE MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 2 iul 2008, 18:37:55
Tu nu gandesti putin sau nu ai cu ce ?

Cum sa aduci jucatori f.buni FARA BANI ,chiar si asa ia adus pe cei de la Otopeni si eu zic ca sunt jucatori buni.

Doar sa vorbesti aiurea esti bun.
21.   Marlaneala trimis de
( 2 iul 2008, 16:20:56
Am simtit ca se va intampla asta, Lungu a mintit si cu noul stadion cu sala polivalenta,ne-a bagat gogosi ca darama Areniul si face nu-s ce fel de centru de afaceri , de fapt vin niste investitori care in locul spatiului de pe Areni vor construi alt stadion si nu-s ce fel de baza olimpica. Lungule esti un mincinos ordinar care te-ai folosit de faptul ca sucevenii mananca fotbal pe paine si ne-ai prostit.Si cu Altexul,si cu banii de la primarie si de la consiliu ,nu stiu cum mai aveti curaj sa iesiti pe strada.Orasul asta o sa ajunga mai mediocru decat Tandareiu si Faureiu aici nu se intampla nimic,nu tu sport ,nu tu cultura ,nimic suntem varza si asta datorita tie si lichelelor care-ti stau aproape.Singurul lucru pe care-l faci sunt grandioasele concerte cu megastarul A .Recolciuc

22.   Auzi, GLUMA PROASTA... trimis de
( 2 iul 2008, 16:23:00
Stiu k societatile sunt obligate la o cota pentru fotbal si bine mai este. E foarte buna legea.

Dar eu ma refeream la simplul suporter adevarat care se respecta si e patimas pt echipa favorita, in sperta Cetatea noastra.

Vad ca te-ai simtit si sigur esti un comerciant "usor" care te ocupi cu combinatii sa furi romanasul cu porcariile de p piata si cu furaciunea preturilor, vinovat indirect fiind. Dar te-au furat banii si fotbalul pentru tine e un scris pe hartie sau o stire la televizor care iti perturba gandurile cu privire la ce sa mai faci maine k sa mai produci ceva in plus...

22.1  RE: Auzi, GLUMA PROASTA... trimis de
( 2 iul 2008, 16:31:23
ASA E LUIS AI PERFECTA DREPTATE.

23.   Un RAS de PROST (HA,HA,HA) trimis de
( 2 iul 2008, 16:28:13
Da-ti u numele primul si apoi mi-l dau si eu, rasule!

Daca te gandesti k am vreo treaba cu nea Lutu, te inseli amarnic bashina uscata!

Marsh la carat mortar k mai au nevoie de un om astia care lucreaza la mine la bloc si poate vii sa iti dau o bere... din cadere...
23.1  RE: Un RAS de PROST (HA,HA,HA) trimis de
( 2 iul 2008, 17:15:06
Daca un neica nimeni ca D-l Moldovan care a facut ceva parale dupa revolutie prin diferite metode (bravo lui), s-a bagat presedinte de club avem o problema.Nu stiu cum ar putea d-l Moldovan sa aduca oameni care sa bage bani la fotbal.Presedintele unui club sportiv trebuie sa fie o persoana asupra caruia sa nu planeze nici o urma de indoiala.Credeti ca d-l Moldovan are aceeasta calitate?
23.2  RE: Un RAS de PROST (HA,HA,HA) trimis de
( 2 iul 2008, 18:26:20
Dupa cum comentezi se vede ca ai ceva personal cu d-l Moldovan , sau cred ca esti un invidios.

Si daca ai avea putina minte ti-ai da seama ca omul de care spui tu ca ar trebui adus sa bage bani in fotbal numai primarul il poate aduce ,nu vine nimeni sa bage bani daca nu are ceva avantaje .

24.   Ce va agitati asa??? trimis de
( 2 iul 2008, 17:02:09
Ma frafilor ce va agitati asa??? Campania electorala a trecut s-au dus promisiunile si au venit datoriile!
25.   Ejti chiar idiot, valy-ea d aci ! trimis de
( 2 iul 2008, 17:11:32
Prost mai ejti si u si toti fraierii care puneti botul la instinctul de turma. As pune iar pariu k n-ai fost la 3 meciuri de-ale Cetatii. Si daca ai fost, crek ai mers la "meciul vedetelor" de acu ceva timp cand deodata am vazut numai fetze ciudate care venisera park la circ. Cati dintre cei care comenteaza aiurea merg la cel putin 10 meciuri pe sezon. Putini...

Iti recomand, du-te la oameni care stiu adevarul, neutri si intereseaza-te si dupa aia sa vii sa ma pupi in fund.

Si ink ceva, dak ai 8-10 clase si faci parte din "generatia Cernobal" exista case de nebuni, voi ajtia emo care va luati d toti pe forum-uri si dupa aia cadeti in lama...
26.   Iar s-a trezit un bou... CA...K...TA trimis de
( 2 iul 2008, 17:15:27
Mai bine ai incepe sa iti faci tema p vacanta, alea 10 propozitii cu subiect si predicat sa nu te fure valul incercand sa scrii o fraza scurta dupa o jumatate de zi scriind in palma cuvinte auzite de la OAMENI...
27.   X trimis de
( 2 iul 2008, 17:18:03
ma nu va mai agitati asha oricum fotbalu sucevean se duce pe apa sambetei

28.   De unde? trimis de
( 2 iul 2008, 17:20:24
Pt ION IONESCU:

De unde ai luat definitia, cumva din dictionarul german?

Cauta tu un om de afaceri curat si eu fac ce vrei tu pentru tine...

Dar dak nu gasesti timp de o viata intreaga iti dau povara de a gandi makr odata ... LOGIC !

Esti 0 tataie...
29.   .... trimis de
( 2 iul 2008, 17:40:24
Eu sunt un om de afaceri curat. Si sincer LUIS stii ce-as vrea sa faci tu pentru mine???? sa ma scutesti si sa pleci dracului din sala de internet k ti se termina banii, si pe langa tine pute a balegar... dute k tr. sa aduci vaca de la camp!
29.1  RE: .... trimis de
( 2 iul 2008, 18:28:46
Mars ca puti.
30.   Promovare cu blaturi trimis de
( 2 iul 2008, 17:43:34
in tur ati facut numai blaturi.sa vazut in retur valoarea
31.   Noirjnuubnun trimis de
( 2 iul 2008, 18:04:31
cati fraieri pun botu� la vrajeala lui moldolaughing))))))))))))))))))))) bani sunt da el vrea s ii faca nevazuti...stiu eu hot mic care estirolling on the floor)
31.1  RE: Noirjnuubnun trimis de
( 2 iul 2008, 18:16:32
Esti un mare prost daca crezi ca asa ceva sau scrii si tu sa te afli in treaba .

Daca nu sa facut nici un transfer,nu sa putut lua echipament ,nu stiu daca merg in cantonament si tu spui ca sunt bani ?

E logie poti sa furi ceva de unde este nu de unde nu e nimic.DIN NIMIC CE SA FURI ?

TU SI CEI CE CRED ASA SUNT DOBITOCI, NU GANDESC.

32.   Cata...lasa-ma...te rog... trimis de
( 2 iul 2008, 18:22:16
Bai corectule cata, pardon infectule, daca vrei sa te bagi in seama, fa-o cum trebuie nu cu 5 cuvinte...

Nu te supara dar esti de porc...

Auzi...om de afaceri curat... da ce, vinzi chibrituri !?! ...

Marsh javra catranoasa!

Poate nu stii ce inseamna om de afaceri... poate iti dau lectii... poate o intrebi p mata de ce ai iesit asa prost... sau poate vii si u la un meci sa vezi c e ala fotbal...
33.   Mersi, gabi! trimis de
( 2 iul 2008, 19:03:38
Sorine, du-te de ne lasa!

Voi chiar nu aveti treaba cu fenomenul, in speta sorin asta?

Da mai ganditi si voi putin inainte de a scoate din gunoi idei de 2 bani...
34.   Simple pareri trimis de
( 2 iul 2008, 19:22:55
1. Taxele ce se incaseaza de la agentii economici sunt pentru SPORT. Primaria finanteaza din aceasta taxa si alte sporturi (eset drept, intru-n procent mai mic ca la fotbal):

2. Bugetul de 15 miliarde este aprobat... Asta nu inseamna ca in conturile clubului au intrat cei 15 miliarde si de acolo, cine doreste, taie cate o felie. Am informatii ca in jumatate de an au fost virati in contul clubului si s-au cheltuit aproximativ 4-5 miliarde. Asta inseamna 1/3 din buget . Mai puneti la socoteala ca din acesti bani s-au dat si darile la stat care stiti foarte bine ca nu sunt deloc mici:

3. Echipamentul o fii costand 20000 de euro. Cine imparte la 30 sa inteleaga ca in comanda intra echipamentul de prezentare, 2, 3 sau 4 randuri de echipament de joc, ghete, sacose etc, ...Parerea mea este ca suma este chiar modesta;

4. Inclin s-ai dau dreptate celui ce spune ca este un titular de la Cetatea. Pentru credibilitate ar trebui sa-si spuna numele si poate s-ar curma unele
35.   Simple pareri trimis de
( 2 iul 2008, 19:24:40
... discutii. Scuze!
35.1  RE: Simple pareri trimis de
( 2 iul 2008, 19:44:25
Mai astet daca o sa fie cazul o sa-mi dau numele si mai sunt colegi de-ai mei care o sa spuna adevarul.
36.   Asta e lungu si flutur trimis de
( 2 iul 2008, 21:16:45
asta e lungu so ajuns a 2 oara primar il daore la basca nici macar zilele sucevei nu leo facut ce s-a intamplat acolo era caraoche nu formatii votati PD-L`u flutur si base bravo .chiar nu vede nimeni?
37.   ADEVARUL trimis de
( 2 iul 2008, 21:31:54
Adevarul cand iese la suprafata,doare,nu-i asa,d-nul PRESEDINTE?
38.   MULTUMIM MOLDOVAN SI PANA ! ! ! trimis de
( 3 iul 2008, 00:19:34
Am uitat un lucru foarte important: Acest antrenor care in cativa ani va deveni mare antrenor, MARIAN PANA, dar n-are cu ce...

Vom ajunge vremurile cand il vom regreta amarnic....

Si ink un motiv in plus pentru care DOMNUL MOLDOVAN isi are p deplin meritul...

Pana era plecat demult dak nu avea un suflet mare si nu punea botu la vrajeala porcului de lungu...

MULTUMIM DOMNULE PANA ! ! !

Avem un oras reprezentativ pentru ceea c se intampla in general in ROMANIA.

Ati pus botu la taranu de la prelipca si o sa va loviti de pereti in ceva timp....mai vb...

RUSINE celor ce le place la nebunie scandalul, soarecilor suceveni care au postat pana acum contra logicii si realitatii si a celor ce si-au facut-o cu mana lor ! ! !

Mai bine stateati acasa cand s-a votat si v-o faceati cu mana voastra...era mai bine pentru fiecare...

Eu mi-am facut-o cu mana dreapta, mi-am aprins o tigara, 2, 3, un pachet si m-am gandit la fraierimea ce va vot
39.   MULTUMIM PANA SI MOLDOVAN ! ! ! trimis de
( 3 iul 2008, 00:24:37
...la fraierimea ce va vota gheolbanul...

POINT . . . dupa cum spunea BASE cel inconfundabil si reprezentativ cu adevarat al netotilor romani in mare parte, drept dovada ca au votat hotia si continua sa o faca...

In caz ca ma va intreba cineva... dar ce este de facut?

Ii voi spune : SA NU MAI MEARGA NIMENI LA VOT !

Cine intelege, (mersi) intelege . . .
40.   Pt. Dante! trimis de
( 3 iul 2008, 00:30:04
Nu esti informat corect.

15 miliarde au fost date NUMAI pentru clubul CETATEA din iarna iar cele cateva miliarde s-au cheltuit pana acum iar pentru pregatirea noului sezon nu s-a virat un leutz..Deci nici cele 15 miliarde nu au fost dati integral si nici bani pentru viitorul sezon.

Am si eu o intrebare > daca s-a vrut linsarea sosilor Ceausescu, cu astia c sa facem k e muuulltttt mai rau ?
40.1  RE: Pt. Dante! trimis de
( 3 iul 2008, 06:32:42
Nu am zis altceva. Bugetul pe anul 2008 (nu pe anul competitional) este de 15 miliarde si s-a cheltuit (in lunile ianuarie-iunie) 1/3 din el. Pentru anul competitional 2008/2009 nu s-a dat nici un banut. Asa este si nu am sustinut altceva. Nici nu cred ca este posibil ca tot bugetul sa fie virat in contul clubului intr-o singura transadar ar fi firesc ca in cont sa se gasesca banii necesari la un moment dat si sa fie gospodariti in mod eficient. As mai adauga faptul ca, chiar daca s-au aprobat anumite bugete, in nici un an nu s-au dat toti banii si deci nu s-au cheltuit toate sumele aprobate.
41.   Pt luis trimis de
( 3 iul 2008, 01:35:15
esti cel mai prostlaughing) mai bn cauta-ti ceva de muncarolling on the floor) capsuni ... faci un compot cevalaughing te certi cu copchii care nu stiu cum arata un buletin de votlaughing ... oricum lungu ii hot mare ... eu unu pe el l-am votat ... am pus botu la vraja lui ... asta e ... de acuma cu becali inaintelaughing ... hai sa fiti sanatosi ... si dak ramane cetatea in B ar fi a 8 a minune a lumismug
41.1  RE: Pt luis trimis de
( 3 iul 2008, 13:43:02
A VIII a minune a lumii cred ca pentru tine ar fi sa iti dea mata dulceata cu lingurita k pana acum numai din gunoaie te-ai dezvoltat, asa aurolac cum esti si fara "liniute pe creier".

Sa dai in mata nu in Cetatea, taran imputit ! ! !
42.   Pt lungu trimis de
( 3 iul 2008, 09:45:21
pe cind in prima liga? sau propaganda pentru parlamentare
43.   Asta e! nu-i profesionalism! trimis de
( 3 iul 2008, 10:28:34
la noi se stie ca jucatorii cetatii au facut greva ca nu si-au primit salariile restante!

daca nu aveau bani de deplasare, trimitea ceahlaul un autocar, ca nu-i cine stie ce pana la suceava(120km)

ostahie nu da bani de la el, ci din incasarile de la mediagalaxy, ca el contribuie si pt. ceahlaul, este in CA al ceahlaului!+ ca mai sustine si alte echipe de sala din oras(volei)!

aveti atatea hipermarket-uri si mall-uri! de ce nu le-a cerut lungu sa contribuie macar cu un 5% pt. cetatea???? ca terenurile pe care si-au construit magazinele...lungu i-a ajutat!

la noi a venit dedeman, iar stefan a facut el ceva si baga aia ceva si la ceahlaul....chiar si aia care fac cartierele rezidentiale!

la voi ar trebui un patron! nu primaria! la cati bani se invart pe la voi pe acolo, la cati agenti economici sunt pe acolo... e o rusine sa existe acea situatie!

eu cred ca restantele financiare sunt problema !!!

ca pana la urma puteau sa ia autobuzul (15l
44.   Pt. CSE trimis de
( 3 iul 2008, 13:39:04
Eu cred k u ai altceva cu mine sau gandesti cu picioarele.

Sa-i spui lu mata ca are un fiu prost nu mie, ciumpalacule.

Vezi k te dai singur de gol k ai votat hotul si, mai grav, k vei trage cu becali... prietene, esti de porc si u si neamul tau si las-o pe asta cu prostul si k ma cert cu "copchii" k sigur u ejti un subnutrit de vreo 15 ani, mai ales dupa cum gandesti.

Ai fost makr la un meci al Cetatii fara parashuta aia p care o tii de mana si cu care ai fost pan acu sa ii arati c poate vaca din tine strigand la echipa ?

MULTUMIM MARIAN PANA ! ! ! MULTUMIM MOLDOVAN ! ! !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei