Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iul 2008 - Anul XIII, nr. 152 (3833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Grijile şoferilor-politicieni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul Alexandru Băişanu s-au repezit aproape simultan asupra drumului care leagă Suceava de Vatra-Dornei.

Cei doi au dorit să fie văzuţi de către şoferii-alegători cum dirijează circulaţia şi cum dau indicaţii preţioase firmelor care lucrează la modernizarea drumului respectiv de prea mulţi ani de zile.

Domnii Flutur şi Băişanu ştiu foarte bine amândoi că mai puţine înjurături ale şoferilor aflaţi pe DN 17 înseamnă mai multe puncte la capitolul imagine publică în conturile lor. Vin alegerile generale, iar Gheorghe Flutur are de dus un partid în spate până pe cele mai înalte culmi ale gloriei, iar Alexandru Băişanu aşteaptă să fie invitat de către un partid serios să candideze pentru Parlamentul României.

Pe de altă parte, trebuie de subliniat faptul că domnii Flutur şi Băişanu sunt şi şoferi. Primul este nevoit să facă zilnic naveta pe ruta Suceava-Gura Humorului, iar cel de-al doilea, după o săptămână de muncă, poate simte nevoia să se relaxeze un pic la vreo pensiune din zona Dornelor.

Gheorghe Flutur şi Alexandru Băişanu au convocat fiecare câte o întâlnire cu cei care au treabă cu DN 17, dar fiindcă acestea s-au făcut pentru aceeaşi zi, până la urmă a avut loc o şedinţă comună.

Domnul Flutur a avut o atitudine mai înţelegătoare faţă de constructori, în timp ce domnul Băişanu a fost mai aspru, în sensul că a ameninţat cu rezilierea contractelor în cazul celor care mai mult stau decât lucrează.

Concluzia finală a discuţiilor a fost că drumul va fi gata, dar nu de zile, în vara anului viitor.

Dacă cei doi ar fi avut curiozitatea să-l întrebe pe subprefectul Orest Onofrei care-i treaba cu DN 17, aceştia ar fi aflat că lucrările vor fi gata anul viitor. Acest lucru a fost stabilit la Ministerul Transporturilor în urmă cu câteva luni, când domnul Onofrei mai era încă prefect. Da, dar în aceste condiţii poate n-ar mai fi avut loc şedinţa la finalul căreia a reieşit când va fi terminat drumul, dar şi că Gheorghe Flutur şi Alexandru Băişanu sunt interesaţi de problemele şoferilor-alegători.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grijile şoferilor-politicieni.
 Vizualizări articol: 2334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Grijile şoferilor-politicieni3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Proiect defectuos din start trimis de
( 1 iul 2008, 23:45:23
Proiectantii au elaborat un proiect slab, care nu va avea ca efect imbunatatirea circulatiei pe principalul drum al judetului. O vina importanta o are beneficiarul, respectiv Compania de drumuri, reprezentata de Directia Iasi si de Sectiile de drumuri nationale Suceava si Campulung Moldovenesc. Este de neconceput ca podul de la Vama sa fie inlocuit cu unul inferior, cu doar 2 benzi de circulatie. Din pacate actuala conducere a judetului nu prea mai are posibilitatea sa indrepte situatia ... Multi bani publici cheltuiti fara eficienta necesara.
2.   Cu atata intarziere trimis de
( 2 iul 2008, 14:02:39
Faca ce-or vrea, sa se adune, sa se intalneasca, dar sa se termine odata drumul asta nenorocit!!! Foarte recent am parcurs acest traseu, deaceea cred ca orice actiune intreprinsa este buna, numai sa aiba si finalitate cat mai repede. Problema este insa alta, posibil ca drumul nu va face fata traficului datorita ingustimii sale, se pare ca este subdimensionat deja pentru traficul actual, legaturile rutiere intre nordul Moldovei si Ardeal nu vor fi prea inlesnite, ce se va-ntampla peste 1-2 ani de la terminarea sa, va urma o noua redeschidere de santiere, ori se mizeaza pe cresterea atat de mare a pretului la carburanti, incat traficul rutier viitor va fi mai mic decat cel actual? Nu cumva cineva s-a scumpit, iar, la tar�te?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei