Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iul 2008 - Anul XIII, nr. 153 (3834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertisment Poliţie

Posibil violator în serie, dat în urmărire generală

Miercuri, 2 Iulie 2008 (17:02:11)
 Suspectul principal în cazul violului de săptămâna trecută, de la Grămeşti, atunci când o femeie măritată, mamă a doi copii, a fost atacată în plină zi, la drumul mare, bătută şi violată cu cuţitul la gât, este un tânăr în vârstă de 23 de ani, care este bănuit şi de comiterea altor două fapte asemănătoare, petrecute pe raza judeţelor Botoşani şi Bistriţa.Respectivul individ, Maricel Brânză, din comuna botoşăneană Hăneşti, este, susţin poliţiştii, un individ deosebit de periculos, fiind inclus şi pe lista de suspecţi în cazul crimei oribile de duminica trecută, din cartierul Tinereţii.Potrivit adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul şef Mircea Smoleac, botoşăneanul a fost dat în urmărire generală la începutul lunii trecute, întrucât se sustrage executării unei pedepse de un an şi 6 luni de închisoare pentru furt. Smoleac a declarat, ieri, că Maricel Brânză este bănuit de comiterea violului din data de 26 iunie a.c., de pe raza satului Bălineşti, comuna Grămeşti, Potrivit semnalmentelor furnizate de poliţie, Maricel Brânză are circa 1,65-1,70 metri înălţime, este atletic, are părul şaten, tuns periuţă, faţa ovală, ochi albaştri, sprâncene groase stufoase, buze groase, bărbie rotundă, nas mic şi drept.Botoşăneanul are în lobul urechii stângi aplicaţi doi cercei din argint tip ţintă şi unul în cea dreaptă.           „Este un infractor voiajor, deosebit de violent, care poartă mai mereu cuţit asupra sa, fiind pretabil la săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. Toţi cei care au date despre acest individ sunt rugaţi să apeleze de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a avertizat Mircea Smoleac.Adjunctul şefului IPJ Suceava a mai spus că botoşăneanul obişnuieşte să-şi dea nume false, folosindu-se de documente de identitate ale altor persoane.Maricel Brânză este caracterizat drept un infractor deosebit de mobil, care obişnuieşte să se aciueze la stâne sau la gatere, unde, însă, nu stă mai mult de o lună.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posibil violator în serie, dat în urmărire generală.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Posibil violator în serie, dat în urmărire generală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVOS , NATIUNE ! trimis de
( 2 iul 2008, 21:17:19
Bai,asta nu-i nici tigan,pocait nici atat,inseamna ca-i de-al nostru,romanas ortodox cu acte in regula ! Sa ne traiasca mancala-r tata de puslama !Am zis !
1.1  RE: BRAVOS , NATIUNE ! trimis de
( 2 iul 2008, 21:57:35
cine il gaseste sa-l linseze ,nu asta voiai sa spui?
2.   Da politie ce face trimis de
( 3 iul 2008, 12:00:05
Din cate stiu in acea zona au fost nenumarate scandaluri pina la batai cu topoare in care au fost implicati ciobanii de la acea stana. In conditiile astea politia(de proximitate, comunitara, judiciara, etc.) jandarmii ce pazesc. Pe astia chiar nu ii intereseaza nimic. Stiu sa dea numai amenzi pentru ca ai parcat in fata blocului sau pentru ca ai coborat sa ei piine si nu ti-ai luat buletinul. Bine ca pe criminali nu ii mai intreaba nimic. Cei drept de la astia mai greu scot o spaga.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei