Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 86 (7087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava, avertizaţi public de managerul Vasile Rîmbu să respecte programul în ambulatoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rîmbu, şi-a exprimat, ieri, nemulţumirea faţă de aglomeraţia din ambulatoriul integrat al unităţii medicale, apreciind că aceasta este provocată nu doar de numărul mare de oameni care accesează acest serviciu medical şi de spaţiul insuficient, ci şi de „neprezenţa medicilor” la program. „Atenţionez public că cei care nu rezolvă problema prezenţei doctorilor în ambulatoriu vor avea probleme la evaluare. Se lasă cu supărări, dar realitatea este asta. Avem un program şi trebuie să-l respectăm”, a spus Rîmbu.

El a mai spus că se miră de faptul că nu sunt mai multe reclamaţii în legătură cu acest fapt, cu atât mai mult cu cât vede permanent pe monitoare imagini din ambulatoriu şi cu ocazia unor verificări inopinate a constatat că unii medici nu erau la cabinetele din ambulatoriu, deşi conform programului afişat şi contractului pe care spitalul îl are cu Casa de Asigurări de Sănătate, aceştia ar fi trebuit să fie acolo.

„Chiar dacă sunt îndemnat de multe ori cu spălatul rufelor în familie, atât de mult le-am spălat, că s-au rupt”, a afirmat managerul, dând de înţeles că nu va avea nici o rezervă să facă publice numele celor care nu-şi fac treaba şi sancţiunile administrate.

De asemenea, pentru reducerea timpilor de aşteptare în Unitatea de Primiri Urgenţe, Rîmbu a declarat că a avut discuţii cu medicul-şef, dr. Liviu Cîrlan, şi cu medicii din secţii, să ia măsurile necesare pentru limitarea până la eliminare a internării pacienţilor cronici prin UPU, astfel încât să fie respectată întocmai procedura de internare pentru această categorie de bolnavi. „În toată ţara, Urgenţele sunt arhipline, generează multe nemulţumiri pe timpii de aşteptare”, a subliniat Rîmbu. De asemenea, unele specialităţi precum neurologia, cardiologia, medicina internă, bolile infecţioase, care acoperă cea mai mare parte a afecţiunilor cu care oamenii vin la UPU, vor avea în permanenţă medici în urgenţă pentru economisirea timpului necesar ca medicii să ajungă din secţie la Urgenţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava, avertizaţi public de managerul Vasile Rîmbu să respecte programul în ambulatoriu.
 Vizualizări articol: 4046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava, avertizaţi public de managerul Vasile Rîmbu să respecte programul în ambulatoriu4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei