Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 86 (7087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai binele e duşmanul răului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Manchester United şi Ajax Amsterdam au obţinut rezultate mai bune decât în runda precedentă, raportate la meciurile de pe teren propriu, dar cu toate astea nimeni nu le dă prea multe şanse pentru retur. Dacă nici ăsta nu e paradox... Insularii îşi fac curaj singuri după 0-1 acasă cu Barcelona, cu paralelă la revenirea de la Paris, după 0-2, dar uită că adversarilor de atunci le lipseau Neymar şi Cavani. Asta e ca şi cum de la catalani ar lipsi Messi şi Suarez. Argentinianul nici n-a fost departe de o pauză forţată, el făcând cunoştinţă cu o intensitate a jocului cu care nu era obişnuit, Smalling dixit. Adevărul e că nu în fiecare meci un jucător de fotbal e lovit în faţă de două ori la aceeaşi fază! Mă aşteptam ca la incidente de genul ăsta să se activeze VAR-ul, dar iată că nu. Faza a curs şi imediat s-a văzut câte parale fac comentatorii de la Digi, care reclamau penalty la un contact minor în careul oaspeţilor, la care McTominay a sărit juma de metru în sus de pe picioare. Ceva mă face să cred că la retur tot norocul din optimi se va întoarce împotriva lui United.

Şi Ajax a ieşit mai bine cu Juve decât cu Real, cu goluri marcate în minutele 45+1 şi 46, dar care nu suportă egalitate. Doar tabela a suportat. Juve a înscris un gol-şcoală, cu Ronaldo care dă şi pleacă pe cel mai scurt traseu spre poartă, beneficiind de o retransmitere magistrală a balonului de la coechipierul şi totodată conaţionalul Cancelo. Olandezii au replicat brusc după pauză, acoladă a brazilianului Neres, însă şi ei sunt văzuţi ca victime sigure în perspectiva returului, dat fiind pragmatismul torinezilor. Plus dorinţa lui Ronaldo de a arăta ce le-a lipsit cu adevărat  madrilenilor la acel 1-4 de pomină.

În ce priveşte duelurile zilei de marţi, Liverpool şi-a onorat statutul cu un 2-0 relativ liniştitor cu Porto, în timp ce City trăieşte periculos după 0-1 la Tottenham, pe noul stadion de 1 miliard de euro. Penalty-ul ratat de Aguero poate cântări greu la total, dar şi lipsa lui Kane la retur îi limitează sensibil pe cei de la Spurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai binele e duşmanul răului.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai binele e duşmanul răului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei