Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

LAURUS MEDICAL TRATAMENTE LA STANDARDE EUROPENE

Lanţul de clinici Laurus Medical este un lider naţional în domeniile în care activează: proctologie (tratament hemoroizi, fisuri anale, abcese perianale), flebologie (tratament varice, terapia hidroactivă a ulcerului varicos şi a plăgilor), dermatologie şi venerologie (inclusiv estetică), MBST - terapia prin rezonanţă magnetică de spin - pentru diferite forme de artroză şi osteoporoză, ce vine în întâmpinarea pacienţilor, punând la dispoziţie servicii medicale de cea mai înaltă calitate şi o relaţie medic-pacient bazată pe încredere şi confidenţialitate.

 

LAURUS MEDICAL este un centru privat, modern, deschis pentru a corespunde expectanţelor dumneavoas-tră! Scopul nostru este ca dumneavoastră să fiţi mulţumit/ă!

PROCTOLOGIE: În cadrul secţiei de proctologie, Laurus Medical asigură tratamentul radical al hemoroizilor, al fisurilor şi fistulelor anale prin metode complexe, neinvazive, ce oferă cel mai înalt grad de siguranţă pacienţilor, fără internare şi întreruperea activităţii, oferind condiţii ideale pacienţilor pentru care ″timpul înseamnă bani″. Din multitudinea de metode de tratament nechirurgical (injecţii sclerozante, crioterapie, diatermo-coagulare bipolară, fotocoagulare cu infraroşii, ligatura cu bandă elastică etc.), reţeaua de clinici Laurus Medical şi-a însuşit doar acele metode care produc o suferinţă cât mai mică pacientului, asigurându-i cel mai solid rezultat (rata cea mai mică de recidivă a simptomelor), alegerea fiind făcută în urma unei vaste experienţe internaţionale şi a datelor din studiile publicate în revistele de specialitate, aceste metode fiind R.B.L şi I.R.C.

DERMATOLOGIE: Pentru un diagnostic cât mai precis venim în întâmpinare cu cele mai noi şi mai performante metode şi echipamente: dermatoscopia computerizată - metodă de examinare a leziunilor pigmentare cutanate cu ajutorul dermatoscopului; truse standardizate pentru testări alergologice - testările patch ce se efectuează cu bateria standard europeană; biopsia cutanată – necesară pentru stabilirea diagnosticului dermatologic pe baza modificărilor histologice specifice unei anumite afecţiuni, interpretarea histopatologică fiind efectuată în cadrul Institutului Victor Babeş din Bucureşti. De asemenea, clinica oferă echipamente ce permit tratamente de ultimă oră ca: radiofrecvenţa - prin care se îndepărtează, în câteva secunde, diverse leziuni de pe piele fără cicatrice, durere sau reacţii adverse; crioterapia - ce utilizează azotul lichid; fotochimio-terapia (PUVA) - ce constă în combinarea efectului unor substanţe fotosensibilizante cu efectul UVA pentru pacienţii cu psoriazis; terapii chirurgicale sigure, eficiente, cu un disconfort minim, intervenţiile fiind efectuate în anestezie locală.

FLEBOLOGIE: în cadrul secţiei de flebologie, datorită noii tehnologii UGS (scleroterapia  ghidată ultrasonografic), pot fi tratate prin scleroterapie, fără a fi necesară operaţia chirurgicală, şi venele mari, deoarece această metodă presupune injectarea precisă, ghidată echografic a agentului sclerozant direct în vena afectată, de multe ori greu de abordat. Medicul se foloseşte de ghidarea ultrasonică în momentul injectării, având la dispoziţie o imagine de mare acurateţe care îi permite să injecteze cu mare precizie agentul sclerozant în vena afectată, asigurând astfel UGS o rată foarte mare de succes. În acest fel se pot  trata venele localizate profund, care altfel ar fi necesitat intervenţia chirurgicală. Avantajele şi beneficiile tratamentului bolii varicoase prin UGS - scleroterapie asistată ultrasonografic sunt multiple: nu necesită intervenţie chirurgicală, nu necesită anestezie – este nedu-reroasă, nu există cicatrici postoperatorii şi nici fire de sutură, nu necesită absenţa de la serviciu/concediu medical, pacientul poate să îşi desfăşoare activităţile zilnice obiş-nuite.

TERAPIA HIDROACTIVĂ în tratamentul ulcerului vari-cos şi al plăgilor reprezintă un concept modern aplicat în clinicile Laurus Medical cu rol în: susţinerea şi accelerarea mecanismelor de vindecare normale, fiziologice, mana-gementul exsudatului în vederea îndepărtării secreţiilor în exces şi menţinerea unui echilibru hidric optim. Terapia hidroactivă nu presupune doar folosirea unor pansamente, ci este un concept de tratament care presupune vizite periodice la clinica unde medicul efectuează manevre de aseptizare, debridare, toaletare a plăgii, după care decide folosirea unui anumit tip de pansament hidroactiv, ce completează şi desăvârşeşte manevrele medicale tera-peutice efectuate.

MBST - terapia cu rezonanţă magnetică este o procedură inovatoare pentru tratarea artrozei şi osteoporozei care acţionează exact pe acea parte a corpului care se ocupă cu producerea de semnale care stimulează regenerarea organismului. MBST cuprinde o unitate de tratament extrem de sofisticată, care generează câmpuri electromag-netice. Aceste câmpuri electromagnetice (câmpuri EM), acţionează asupra celulelor ţesutului specifice şi stimulează astfel metabolismul celular şi procesele regenerative. În contrast cu cele mai multe forme de alte tratamente, MBST acţionează asupra cauzelor care stau la baza unor boli, mai degrabă, decât a simptomelor lor.      

Vă aşteptăm pe Str. Universităţii, nr. 19, parter, Suceava. Pentru mai multe detalii despre tratament şi consultaţii sunaţi la numerele de telefon: 0230-211.888, 0725-222.541.

Mai multe informaţii găsiţi la adresa web www.laurusmedical.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LAURUS MEDICAL TRATAMENTE LA STANDARDE EUROPENE.
 Vizualizări articol: 1671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
LAURUS MEDICAL TRATAMENTE LA STANDARDE EUROPENE5.056

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei