Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studiu

Perioadele dificile influenţează tipul de alimente pe care le consumăm

 

Perioadele dificile din viaţă tind să influenţeze oamenii să consume alimente mai bogate în calorii. Un studiu făcut public de către cercetătorii americani de la Universitatea din Miami susţine că etapele grele din viaţa oamenilor îi împing pe aceştia să îşi găsească alinarea în mâncare.

Persoanele care tind să fie îngrijorate recurg la mâncatul în exces, studiul efectuat de doi profesori ai Universităţii din Miami spunând că presiunea cotidiană dar şi gândul că în viitor lucrurile se vor înrăutăţi declanşează o reacţie a corpului de "a trăi bine pe moment", relatează publicaţia britanică Daily Mail.

Conform cercetătorilor, atunci când oamenii simt că resursele şi mâncarea vor fi împuţinate, ei pun un accent mult mai mare pe hrana cu mai multe calorii. 

"Rezultatele studiului nostru sunt dovada a perioadei prin care ţara noastră a trecut. Încheierea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale în care s-a vorbit despre o economie slabă, violenţa făcută cu ajutorul armelor, război şi disensiunile dintre taberele politice dovedeşte că oamenii se recuperează greu după această etapă. Acum că ştim că astfel de mesaje îi determină pe oameni să consume alimente bogate în calorii datorită instinctului de supravieţuire, ar fi mai înţelept, pentru cei care vor să aibă un an mai sănătos, să renunţe la astfel de ştiri o perioadă", a declarat Juliano Laran, profesor asistent la Universitatea Miami.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Perioadele dificile influenţează tipul de alimente pe care le consumăm.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perioadele dificile influenţează tipul de alimente pe care le consumăm0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei