Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2011 - Anul XVI, nr. 92 (4690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Remedii din natură

Peelingul pe bază de lapte praf şi fulgi de ovăz ameliorează ridurile

Peelingul reprezintă o formă "agresivă" de curăţare a tenului, cu scopul de a corecta anumite imperfecţiuni, precum ridurile, urmele de acnee sau petele. Mai mult, peelingul ajută atât la curăţarea tenului în profunzime cât şi la deblocarea porilor, operaţiuni necesare în cazul tenului încărcat. De regulă, acest tip de tratament se face într-un cabinet de cosmetică cu ajutorul acizilor din fructe în concentraţie mare sau a unor substanţe abrazive, precum cristalele de aluminiu.

Consultantul în frumuseţe Dana Sota spune că acest tratament se poate face şi acasă cu ajutorul făinii de grâu. Ingredientele necesare pentru acest tip de peeling sunt: o lingură de făină de grâu, o linguriţă de lapte praf, două de fulgi de ovăz şi două linguri de migdale măcinate. Fulgii de ovăz se amestecă cu migdalele şi se râşnesc pentru a se obţine un praf fin. Praful obţinut este pus într-un vas de plastic şi este amestecat cu făina de grâu şi laptele praf, peste care se toarnă o jumătate de cană de apă fierbinte până se obţine o pastă omogenă.

Cu ajutorul unei pensule pasta este aplicată pe faţă, gât şi decolteu. Se lasă să acţioneze timp de 30 de minute după care se îndepărtează cu apă caldă, cu mişcări circulare. Pentru a oferi tenului o mai bună elasticitate şi luminozitate, mişcările se fac din interior spre exterior. "Este bine de ştiut că peelingul va avea un efect sporit dacă înainte de aplicare pielea se înmoaie la abur sau la duş", explică Dana Sota.

Specialistul recomandă ca procedura să fie efectuată cel mult o dată pe săptămână. Tratamentul facial este ideal pentru persoanele care au tenul gras, deoarece acest tip de piele este destul de încărcat şi necesită o curăţare mai atentă.

 

(Gandul.info)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peelingul pe bază de lapte praf şi fulgi de ovăz ameliorează ridurile.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peelingul pe bază de lapte praf şi fulgi de ovăz ameliorează ridurile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei