Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mai 2017 - Anul XXII, nr. 116 (6532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău!

Am crescut cu un simț al responsabilității foarte bine înrădăcinat. De la o anumită vârstă, s-a instalat o maximă seriozitate. Ore de lucru după ore de studiu, după ore de nesomn... și tot așa. Continuu să cred că, fără asumarea responsabilității, omul nu poate crește. Însă ce nu este în regulă e faptul că am crescut amputând copilăria. Nu am știut să păstrez vii simplitatea, bucuria de a fi, de a încerca, de a mă întoarce plângând când m-am lovit, pentru a găsi alinare și iertare, fără să mă judec.

Joaca, nu, nu e deloc doar a copilului. Căci acum sunt un copil al Lui Dumnezeu, care nu mai știe să fie. În raport cu normele sociale, sunt un adult independent, dar care habar nu are ce să facă atunci când un chip surâzător de câțiva anișori îi întinde mâna, ca să se învârtă împreună.

Problema este una mai profundă decât pare. Nu e vorba doar că nu mai știu să mă joc, că nu mai știu să alerg la Dumnezeu ca un prunc, că îmi ridic standardele la un perfecționism pe care nici Domnul nu îl cere, ci că viziunea asta pare a fi una atât de justificată, încât undeva, în adânc, cred că aceștia sunt și ochii cu care mă privesc ceilalți, că asta așteaptă de la mine și altă șansă nu e... Și e extenuant să trăiești așa.

Căci nepoții mei nu așteaptă de la mine să mă joc într-un fel anume, și doar așa. Nici colegii mei nu așteaptă să îmi pun pe pauză creativitatea, ca să mă încadrez în norme. Și nici Domnul nu așteaptă să stau în arena vieții, doar cât „vin acasă” cu nota 10. Și nici eu nu mai vreau să aștept de la mine să fiu doar un adult.

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău! Învață-mă Tu să trăiesc jucându-mă frumos!

(Doxologia.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doamne, nu știu să fiu copilul Tău!.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doamne, nu știu să fiu copilul Tău!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei