Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2014 - Anul XIX, nr. 283 (5792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doxologia Media lansează două noi concursuri de eseu şi fotografie pe tema sărbătorilor de iarnă

Luni, 1 decembrie 2014, s-a lansat concursul de eseuri „Sărbători de iarnă cu Hristos“ şi concursul de fotografie „Bucuria sărbătorilor de iarnă“, proiecte iniţiate de Doxologia Media, din cadrul Sectorului cultural şi comunicaţii media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Pentru că de 1 decembrie am sărbătorit Ziua Naţională a României, dar şi pentru că în această zi au debutat sărbătorile de iarnă, Departamentul media şi comunicaţii al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, prin intermediul portalului Doxologia.ro, a pregătit două concursuri speciale pentru toţi cei care îl au mereu în suflet pe Hristos, dar mai ales în aceste momente deosebite de sărbătoare.

Concursul de eseuri „Sărbători de iarnă cu Hristos“ şi concursul de fotografie „Bucuria sărbătorilor de iarnă“ se adresează persoanelor care se bucură de fiecare fulg de nea, de fiecare colindă, de fiecare slujbă dedicată Sfântului Ierarh Nicolae, Naşterii Domnului, Soborului Maicii Domnului, Sfântului Apostol Întâi Mucenic şi Arhidiacon Ştefan, Tăierii Împrejur a Domnului, Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, Botezului Domnului, Soborului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul sau de tradiţiile româneşti care s-au păstrat peste veacuri.

Cei care doresc să se înscrie la cele două concursuri o pot face în perioada 1 decembrie 2014 - 15 ianuarie 2015, trimiţând eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresafotografie.doxologia@gmail.com.

Pentru concursul de eseu trebuie să trimiteţi un text de aproximativ 2.000 de cuvinte pe tema menţionată, însoţit de datele de contact - cu menţiunea „Înscriere concurs eseu“; iar pentru concursul de fotografie trebuie să trimiteţi maximum două fotografii pe tema menţionată, însoţite de datele de contact - cu menţiunea „Înscriere concurs foto“.

Evaluarea se va face în perioada 16-31 ianuarie 2015. Doar materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câştigătorilor va conta atât numărul de like-uri strânse în această perioadă de fiecare eseu în parte (25% din punctajul final), precum şi notele acordate de un juriu de specialitate.

Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 2 februarie 2015, pe portalul Doxologia. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii, vor primi cărţi de la Editura Doxologia.

Regulamentele complete sunt disponibile pe: http://www. doxologia.ro/regulament-concurs-de-eseuri-sarbatori-de-iarna-cu-hristos, respectiv http://www.doxologia.ro/regulament-concurs-de-fotografie-bucuria-sarbatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doxologia Media lansează două noi concursuri de eseu şi fotografie pe tema sărbătorilor de iarnă.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doxologia Media lansează două noi concursuri de eseu şi fotografie pe tema sărbătorilor de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei