Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2014 - Anul XIX, nr. 283 (5792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Te uiţi, te miri şi iar te uiţi…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ziarul de marţi scrisesem despre nişte întâmplări greu explicabile petrecute în fotbalul şi snookerul din zilele anterioare. Începutul de săptămână ne-a adus, printr-o stranie coincidenţă, încă două asemenea ciudăţenii, exact din aceleaşi zone, ceea ce mă obligă să le comentez, mai ales că pe una dintre ele, cea de la snooker, sunt convins că nu au văzut-o prea mulţi, din cauza orei nebune la care s-a terminat, adică pe la 3 fără un sfert, în noaptea de marţi spre miercuri. Am să încep însă cu meciul din Cupa României dintre Mioveni şi CFR Cluj, în care gazdele, la 3 - 0 în minutul 60, sărbătoreau deja a treia lovitură dată în actuala ediţie a competiţiei. Adversarii păruseră până atunci complet debusolaţi, iar de la o bucată chiar resemnaţi. Nu ştiu să explic ce s-a putut produce, sigur e însă că la 3 - 1, oaspeţii au scos mingea din poarta în care o băgaseră cam fără convingerea că s-ar mai putea întâmpla ceva. La 3 - 2, deja se grăbeau. La 3 - 3, nici nu atinsese bine mingea fundul plasei, că deja o duseseră la centru! Iar când pe tabela s-a făcut de 3 - 4, am început să mă întreb cât o fi fost cota la pariurile live online în minutul 60... În sfârşit, să ne bucurăm că mai există meciuri cu întoarceri senzaţionale şi să trecem la snooker. Când s-a terminat meciul de la Mioveni, am trecut la open-ul GB de la York unde, spre uluirea mea, Ding Junhui, de mulţi ani printre primii 3 în lume, era condus de un copiluţ, pe numele său James Cahill, cu... ţineţi-vă bine!, 5 - 1. Asta, în condiţiile în care se joacă până la 6 din maximum 11. Junhui însă, uns cu toate alea, a început recuperarea: 2, 3, 4 şi, pe la 2 noaptea, a egalat la 5. Am fost convins că-i gata, că James Cahill nu poate câştiga, mai ales că în frame-ul egalării avusese meciul în mână, ratând cea mai uşoară lovitură din tot meciul. Într-un final absolut năucitor, l-a făcut bucăţi pe Ding, câştigând cu 6 - 5 şi scriind realmente istorie. Cine-i, totuşi, Cahill? Locul 133 mondial! Şi încă ceva: împlineşte 19 ani pe 27 decembrie! Vreţi şi cireaşă pe tortul ăsta? Iat-o: este nepotul lui Stephen Hendry, legenda între legende. Începând de ieri, pe lângă Ronnie şi Judd, mai am un favorit veşnic: James Cahill.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Te uiţi, te miri şi iar te uiţi….
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Te uiţi, te miri şi iar te uiţi…3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei