Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 212 (7824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rezultate puse cu mâna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne aflăm într-o situație ingrată față de Rădoi, în sensul în care putem să-i criticăm alegerile, dar nu și rezultatele. La anunțarea lotului, când făceam proiecția acestor jocuri, spuneam că ne trebuie 9 puncte, dar și 7 ar fi bune, în funcție de conjunctură. Ei bine, am luat 7, însă rezultatele terțe par puse cu mâna de... Rădoi! Egaluri pe linie între contracandidate (evident, Germania nu se încadrează în categoria asta), ba chiar și un bonus reușit de Liechtenstein în Armenia, de unde noi ne întorseserăm cu mâna goală. Iată cum Armenia a fost pusă la locul ei în urma unor meciuri care au ceva în comun: noi nu eram implicați în ele! Sper să nu-i validăm iarăși pe armeni la meciul direct.

Spuneam că mă aștept ca jucători precum Nedelcu sau Markovici să joace în meciul cu Liechtenstein, dar iată-i pe cei doi titulari și în partida cea mai grea. Ultimul, mai mult de nevoie, fiindcă se accidentase Alibec (ce surpriză, nu?). N-au rupt gura târgului, Nedelcu a scăpat ireal de ieftin după o intrare la care trebuia să se activeze VAR, iar Markovic a scăpat tot ieftin niște ocazii cu potențial rarissim. Se pare că olteanul are o abilitate pe spații mici, în alte aspecte ale jocului fiind deficitar, asta ca să fiu blând. Cât despre Nedelcu, el a fost preferat lui Răzvan Marin, care nu și-a cenzurat nemulțumirea. Sigur, îndrăzneala sa poate proveni din faptul că îl cunoaște pe Rădoi din copilărie, Marin senior făcând parte, alături de Rădoi, din acea familie a ”uefantasticilor”, un grup care a rămas unit peste timp. Trebuie spus că Răzvan are dreptate să nu înțeleagă logica, el este singurul nostru fotbalist titular în ceea ce se cheamă Top 5 campionate, ba chiar jucător de bază. Asta s-a văzut și în teren, el fiind coautor la golul lui Stanciu din Islanda, iar în Macedonia afându-se la originea celei mai mari ocazii din repriza a doua. Tot la Skopje ne-a lipsit și Ianis Hagi, dintr-un motiv impardonabil pentru un sportiv care ar trebui să fie umblat și deci destupat la minte: nefiind vaccinat, s-a infectat cu covid!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate puse cu mâna.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rezultate puse cu mâna5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei