Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 142 (7143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nivelare în sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Laitmotivul acestor zile, de după minunata victorie a tricolorilor mici cu Croația, era să ținem un echilbru între bucuria firească și așa-zisa îmbătare cu apă rece. S-a dat exemplul la îndemână, cel cu corecția suferită de la Elveția în 1994, dar parcă nu se potrivește. Teoretic, de data asta am avut meciul mai ușor la început, abia de-acum ar trebui să vină adevăratele încercări. Eram pregătiți pentru o victorie cu Croația, speram și credeam în ea, însă nu în această manieră. De aceea, apreciez sinceritatea lui Mirel Rădoi, care spunea că nici nu visa la o asemenea diferență. Până la urmă, România a oferit scorul primei etape! Așa că bucuria este firească, n-aș cenzura-o deloc, că prea ne-a lipsit. Să ne bucurăm de bucurie, așadar! Indiferent dacă vin azi englezii și ne redimensionează, deși mă îndoiesc. Adversarii noștri sunt evaluați la zeci de milioane de euro, dar asta nu îi împiedică să facă faulturi grosolane în careu sau să-și dea autogoluri demne de antologia ridicolului. Printre ăștia o să joace la toamnă Băluță, un mijlocaș la închidere care deschide! Și o face prin pase cu exteriorul, bașca înscrie cu abilități de atacant! Are și nume predestinat să reușească în insulă, o diminutivare neaoșă a cuvântului englezesc minge: Balluță, adică un fel de Mingiucă! Dar nu numai el a impresionat, toți au o frenezie a atacului, cum recuperează mingea, cum o zbughesc pe contraatac. Bine că n-avem vreun geniu tactic al posesiei pe bancă. Să nu uităm să aducem și un binemeritat omagiu sistemului VAR, fără el ni s-ar fi tăiat două goluri de la catastif. Meciul din seara asta va fi ca o vitrină pentru băieții noștri, dacă etalează tot ce știu și ce pot, cotele de transfer se vor scrie deja cu două cifre în dreptul milioanelor de euro. Ar ajunge astfel la nivelul englezilor și francezilor, unii dintre aceștia fiind cotați la sume de-a dreptul aberante. Hai cu nivelarea în sus!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nivelare în sus.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nivelare în sus3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei