Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 142 (7143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Fetiţă de 10 ani, lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă de 10 ani a fost victima unui accident petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după care şoferul a mutat maşina câteva zeci de metri faţă de locul comiterii accidentului. Poliţiştii care au instrumentat cazul au întocmit pe numele său un dosar penal, luând în considerare şi comiterea infracţiunii de „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Accidentul a avut loc miercuri la prânz, pe strada Calea Transilvaniei din oraş, în timp ce un bărbat de 52 de ani, din localitate, conducea o autoutilitară Fiat Ducato, dinspre Suceava spre municipiul Vatra Dornei. La un moment dat, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, autoturismul a acroşat-o şi accidentat-o pe o fetiţă de 10 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care era angajată în traversarea regulamentară a drumului public, pe marcajul pietonal.

În urma impactului, fetiţa a fost rănită uşor, fiind transportată de un echipaj al ambulanţei la spitalul din oraş, pentru îngrijiri medicale. După accident, bărbatul de la volan a oprit autoutilitara, după care, apreciind că îngreunează traficul în zonă prin blocarea unei benzi de circulaţie, el s-a urcat din nou la volanul autoutilitarei şi a mutat-o circa 35 metri spre înainte, modificând în acest sens locul producerii accidentului şi fără a avea permisiunea organelor de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, şi i s-a recoltat o probă biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. 

Pe numele său s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 10 ani, lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fetiţă de 10 ani, lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei