Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 93 (7094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Flutur condamnă reacţia lui Dragnea faţă de un contestatar al politicii PSD, căruia i-a spus că este un „nimic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a condamnat, vineri, în termeni fermi, reacţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care i-a spus, joi, la Dumbrăveni unui contestatar al politicii PSD, că este un „nimic” şi „mincinos”.

Flutur a declarat, vineri, că „este cutremurătoare şi halucinantă reacţia liderului PSD Liviu Dragnea, la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în faţă ce gândeşte”.
„Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluţie, când în sfârşit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l priveşte pe <părintele> PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmaşii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în faţă şi, din ce se vede, nu lipsea mult ca tânărul să primească o <corecţie> din care nu ştim dacă ar fi lipsit <tratamentul> pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la Bucureşti. Şi asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândeşte”, a declarat preşedintele PNL Suceava.
El a spus că dezaprobă reacţia liderului PSD, pe care o consideră „jignitoare faţă de cetăţeni care consideră că la 30 de la Revoluţie poţi gândi liber şi să spui ce gândeşti”.
„În faţa unor astfel de gesturi şi personaje trebuie să fim cu toţii uniţi şi în perioada următoare să-i trimitem pe aceşti lideri la <groapa de gunoi a istoriei>, pentru ca politic aceştia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Reamintim că joi, la Dumbrăveni, la întrebarea retorică a lui Liviu Dragnea, „ce am făcut noi pentru România”, o persoană din sală a strigat: „Nimic”. Răspunsul preşedintelui celui mai mare partid din România, aflat la guvernare şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost: „Nimic eşti tu! Ţi-o spun direct. Ai răbdare să spun ce am făcut noi. Mincinosule!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur condamnă reacţia lui Dragnea faţă de un contestatar al politicii PSD, căruia i-a spus că este un „nimic”.
 Vizualizări articol: 6635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Flutur condamnă reacţia lui Dragnea faţă de un contestatar al politicii PSD, căruia i-a spus că este un „nimic”5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei