Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 93 (7094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Maricela Cobuz sprijină proiectele educaţionale pentru promovarea alimentaţiei sănătoase în școli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a participat joi, 18 aprilie 2019, la un atelier gastronomic desfășurat în cadrul campaniei pentru promovarea nutriţiei sănătoase „Trăiește și mănâncă sănătos!”, la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, cu elevii clasei gimnaziale I C, în cadrul ”Săptămânii altfel”.

Maricela Cobuz a precizat că în organizarea evenimentului s-au implicat profesorii Daniela Argatu și Manuela David, din partea Casei Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, profesorul Rodica Talpău de la Școala Gimnazială Nr.3 Suceava, formatorul gastronomic Adina Țibu, antreprenorul Liliana Hurjui, părinţi și bunici ai copiilor. Deputatul social-democrat a arătat că proiectul „Trăiește și mănâncă sănătos!” este un prim pas în implementarea proiectului de lege privind educaţia pentru sănătate în școli, lege pe care a iniţiat-o personal. „Prin participarea la atelierul gastronomic, elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, coordonaţi de către doamna profesor Rodica Talpău, au dobândit cunoştinţe referitoare la activitatea de gătit şi au învăţat cum să combine corect alimentele, astfel încât să realizeze un meniu sănătos.

De asemenea, copiii au învăţat care sunt principiile unei alimentaţii sănătoase, care sunt alimentele pe care trebuie să le consume și care sunt riscurile obezităţii ca urmare a unei alimentaţii nesănătoase”, a declarat Maricela Cobuz. Ea a dat asigurări că în calitate de medic primar pediatru și deputat în Comisia pentru sănătate și familie, încurajează desfășurarea a cât mai multor acţiuni de acest gen și va sprijini întotdeauna proiectele educaţionale care vin în sprijinul unei alimentaţii sănătoase în școlile din Suceava și din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz sprijină proiectele educaţionale pentru promovarea alimentaţiei sănătoase în școli.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 5 voturi
Maricela Cobuz sprijină proiectele educaţionale pentru promovarea alimentaţiei sănătoase în școli1.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei