Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 93 (7094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moarte suspectă

O minoră care se prostitua într-un apartament din Suceava, găsită moartă în cadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din Constanța, în vârstă de 17 ani, a fost găsită moartă în cada unui apartament din cartierul Obicini al municipiului Suceava, în noaptea de joi spre vineri. Alarma la 112 a fost dată de celelalte două fete care se aflau în apartament. La fața locului a ajuns personal medical, care însă nu a mai putut face nimic pentru tânără. Acesta a fost găsită moartă în cadă, dezbrăcată, fără urme vizibile de agresiune. Conform unor surse, există date că fetele care se aflau în acel apartament practicau prostituția.

De altfel, mai toți vecinii au confirmat că în acel apartament se făcea prostituție.

 

Apartamentul a fost sigilat. Moartea fetei, încă un mister

Anchetatorii de la Investigații Criminale au sigilat apartamentul situat într-un  bloc de pe bulevardul 1 Decembrie, peste drum de METRO. Din casă au fost ridicate probe și indicii care să lămurească ce s-a întâmplat. 

Polițiștii le-au adus ieri la audieri pe celelalte două fete care se aflau în apartament, în încercarea de a stabili ce s-a întâmplat. Se pare că nici acestea nu-și explică ce s-a întâmplat cu tânăra care mersese la baie să facă duș. 

Trebuie spus că nu au fost identificate urme ale unei fapte comise cu violență. Anchetatorii merg mai degrabă pe varianta ca fata să fi făcut un exces de alcool, droguri sau energizante. Probele recoltate la autopsie vor aduce mai sigur lămuriri cu privire la cauzele decesului atât de prematur.

 

Prostituția a luat avânt în Suceava

În legătură cu informația legată de practicarea prostituției, acest fapt nu miră, având în vedere că există un site pe care peste 170 de fete se oferă pentru partide de sex în apartamente din Suceava. Acest fenomen pare a fi luat amploare în ultima perioadă de timp, fără ca polițiștii suceveni să fi făcut mare lucru până acum. Fetele sau cei care sunt în spatele lor au închiriat apartamente de lux din Suceava, chiar și în regim hotelier.

Polițiștii au deschis un dosar penal și așteptau, aseară, rezultatele necropsiei asupra cadavrului.

 

Tânăra era dată dispărută de acasă, din comuna constănțeană Albești 

Tânăra moartă este din Albești-Constanța, iar în urmă cu aproape un an de zile a fost dată dispărută de familie. Presa constănțeană a relatat, în luna mai a anului trecut, că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei tinere din Albești. Pe 6 mai 2018, Gabriela plecase voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. Adolescenta avea înălţimea de 1,65 m, greutate 50 kg, ten deschis, păr lung, blond, față prelungă, ochi verzi şi avea un tatuaj pe antebraț cu numele „Roxana”. Se pare că tânăra rupsese orice legătură cu familia de o bună perioadă de timp. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O minoră care se prostitua într-un apartament din Suceava, găsită moartă în cadă.
 Vizualizări articol: 6026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
O minoră care se prostitua într-un apartament din Suceava, găsită moartă în cadă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei