Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 oct 2017 - Anul XXII, nr. 238 (6654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Alexandru Șalup a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean Alexandru Șalup a fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Tineretului Naţional Liberal Suceava. În cadrul conferinţei judeţene de alegeri, Alexandru Salup a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al tinerilor liberali suceveni. La şedinţa de alegeri au participat reprezentanţi din Biroul Naţional al PNL, precum şi cei trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte la nivel naţional al TNL, Mara Mareş, Vlad Varga şi Radu Surugiu. Printre invitaţii care au participat la alegerea noii conduceri a tinerilor liberali s-au numărat Ion Lungu, Viorel Seredenciuc şi Lucian Harşovschi, precum şi deputaţii Angelica Fădor şi Bogdan Gheorghiu.

După alegerea în funcţia de preşedinte al TNL Suceava, Alexandru Șalup a declarat că una dintre preocupările sale şi ale noii echipe de conducere va fi promovarea tinerilor. „Îmi doresc să duc mai departe anumite proiecte pe care le-am început alături de colegii mei, o mare parte dintre aceştia fiind realeşi în conducerea TNL Suceava. Ne dorim să promovăm cât mai mult tineretul, pentru că este nevoie de el în orice situaţie. Observăm că şi în instituţii sunt foarte mulţi tineri care au început să aibă experienţă şi considerăm că aceştia trebuie să fie implicaţi în cât mai multe domenii. Și sper ca alături de ei să putem promova anumite proiecte, să-i atragem înspre viaţa politică, înspre partidele politice”, a spus Alexandru Șalup. În ceea ce-i priveşte pe invitaţii de la nivel central, dar şi pe candidaţii pentru preşedinţia naţională a TNL, aceştia au remarcat faptul că organizaţia judeţeană din Suceava a tinerilor liberali este cea mai puternică din ţară.

De precizat că Alexandru Șalup şi-a anunţat candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional al TNL, în cadrul alegerilor care vor avea loc la finalul acestei săptămâni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Șalup a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Suceava.
 Vizualizări articol: 2688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Alexandru Șalup a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei