Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Consilierul PSD Suceava Cristian Boberschi ar putea fi exclus din deliberativul local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local sucevean al PSD Cristian Boberschi ar putea să fie exclus din deliberativ. Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava, întrunit luni seara în şedinţă, a votat aproape cu unanimitate de voturi pentru retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Cristian Boberschi. Informaţia a fost confirmată de preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir. Acesta a declarat că Biroul Permanent Municipal a luat această decizie cu 18 voturi "pentru" şi unul "împotrivă", urmând ca propunerea de retragere a sprijinului politic să fie înaintată spre aprobare Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava. În condiţiile în care forul judeţean de conducere al social-democraţilor va fi de acord cu propunerea făcută de Organizaţia Municipală Suceava, Cristian Boberschi va fi exclus din Consiliul Local. Ioan Cuşnir a precizat că propunerea de retragere a sprijinului politic în cazul lui Cristian Boberschi s-a făcut pe motiv că acesta nu a respectat deciziile politice ale partidului în calitatea sa de consilier local. Cuşnir a făcut referire la decizia politică a partidului cu privire la nominalizarea unui consilier PSD în Adunarea Generală a Acţionarilor de la societatea de transport public local, TPL SA. „Consilierii PSD aveau o propunere proprie pentru un reprezentant în AGA la TPL Suceava. Cu toate acestea Cristian Boberschi a fost ales pe acest loc, la propunerea PNL şi cu voturile consilierilor acestui partid. În momentul acela, dumnealui trebuia să refuze propunerea venită din partea PNL, pentru că el este consilier al PSD”, a explicat preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD. Dan Ioan Cuşnir a precizat că un alt motiv pentru care s-a propus retragerea sprijinului politic este şi neimplicarea suficientă a lui Cristian Boberschi în campania electorală a PSD pentru alegerile parlamentare de anul acesta.

Cristian Boberschi se află la primul mandat de consilier local. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul PSD Suceava Cristian Boberschi ar putea fi exclus din deliberativul local.
 Vizualizări articol: 2626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consilierul PSD Suceava Cristian Boberschi ar putea fi exclus din deliberativul local1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei