Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Geniloni Sfeclă: Administraţia locală cu un consilier independent poate fi utilă şi cu un mare plus în favoarea cetăţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local din Suceava Geniloni Sfeclă, care candidează ca independent pentru un nou mandat la alegerile locale din data de 5 iunie, a ţinut să le mulţumească tuturor sucevenilor care i-au înţeles mesajul şi programul său electoral. Geniloni Sfeclă a precizat că pe perioada acestei campanii electorale a discutat cu mii de suceveni, cărora le-a prezentat programul său electoral, şi că odată ajuns în Consiliul Local va fi purtătorul de cuvânt al lor şi va duce spre rezolvare problemele acestora. „Foarte mulţi cetăţeni cu care am discutat au apreciat ideea unui consilier independent. Sucevenii mi-au transmis că administraţia locală cu independenţi poate fi una utilă şi ar fi un mare plus în favoarea cetăţenilor şi a democraţiei. Vreau să le mulţumesc public tuturor celor care m-au sprijinit în această campanie electorală. Şi vreau să le mulţumesc anticipat tuturor celor care duminică îmi vor acorda votul lor. Şi vreau să-i asigur că în calitate de consilier local independent voi avea ocazia şi şansa să gândesc liber şi independent”, a precizat Geniloni Sfeclă.

El a precizat că în calitate de consilier local va susţine, alături de viitorii săi colegi, toate proiectele care se referă la modernizarea municipiului reşedinţă de judeţ şi la un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni. Geniloni Sfeclă a subliniat că deoarece educaţia a stat tot timpul în atenţia sa, va sprijini în continuare investiţiile pentru şcoli, iar pentru copii şi tineri va avea în vedere amenajarea de spaţii de joacă şi miniterenuri de sport. El a spus că Suceava nu dispune de spaţii de divertisment, motiv pentru care propune ca primăria să găsească un astfel de spaţiu pe care să fie amenajată o scenă unde săptămânal să fie organizate spectacole susţinute inclusiv de elevii suceveni. „De asemenea, voi milita pentru reabilitarea zonelor istorice ale oraşului nostru, şi aici mă refer la clădirile vechi, monumente şi case memoriale. În acelaşi timp, pentru asociaţiile de proprietari care doresc să-şi reabiliteze blocurile şi nu au suficiente resurse financiare mă voi implica pentru obţinerea de fonduri guvernamentale şi europene”, a arătat Geniloni Sfeclă. El a precizat că printr-un efort comun, al lui şi al celorlalţi consilieri locali, dar şi prin sprijinirea culturii, Suceava poate să ajungă, în cele din urmă, o capitală culturală europeană. Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava mai propune ca în municipiul reşedinţă de judeţ să fie amenajată o galerie de artă permanentă, unde să fie expuse atât lucrări ale artiştilor plastici, cât şi lucrări ale meşterilor populari.

„În calitate de consilier local voi avea în vedere ca banul public al suceveanului să fie investit cât mai eficient în folosul lui, cu prioritate la fluidizarea traficului rutier, care astăzi este o problemă nerezolvată a municipalităţii”, a mai spus Geniloni Sfeclă.

El a dat asigurări că dacă sucevenii îi vor da votul va rămâne consilierul lor independent, hotărât să fie doar în slujba cetăţenilor.

„Candidez independent, dar nu sunt singur, sunt cu toţi sucevenii”, a încheiat Geniloni Sfeclă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geniloni Sfeclă: Administraţia locală cu un consilier independent poate fi utilă şi cu un mare plus în favoarea cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Geniloni Sfeclă: Administraţia locală cu un consilier independent poate fi utilă şi cu un mare plus în favoarea cetăţenilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei