Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, şi-a prezentat priorităţile pentru sport şi activităţile de agrement

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, inginerul constructor Marian Andronache, a prezentat ieri o parte din proiectele sale în ceea ce priveşte sportul şi activităţile de agrement din Suceava. Marian Andronache a ţinut să precizeze că pe perioada mandatului său de primar va pune un accent deosebit pe sport şi agrement. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a dezlipi copiii din faţa calculatoarelor, pentru a-i încuraja să facă mişcare. Pentru cei mici, cu vârste de până la 14 ani, vreau să modernizez cele 73 de locuri de joacă din Suceava în aşa fel încât să corespundă normelor europene, şi în fiecare cartier al municipiului să amenajez câte un loc de joacă de dimensiuni mari în care să regăsim şi aparatură fitness pentru adulţi, îngrădit, cu pază şi program de funcţionare”, a spus Marian Andronache. El consideră că terenurile de sport din curtea şcolilor gimnaziale şi a liceelor aparţin comunităţii, motiv pentru care acestea vor fi redate cetăţenilor din vecinătatea lor, în aşa fel încât să poată fi folosite de copiii sau adulţii din cartierul respectiv, în afara orelor de curs şi în weekenduri.

Marian Andronache a mai declarat că sub conducerea sa, Primăria Suceava se va implica activ în organizarea campionatelor interşcolare şi interliceale de fotbal, handbal, baschet şi alte sporturi şi în premierea semnificativă a celor de pe podium.

„Construirea unor baze sportive intră în atenţia mea însă, pentru început, îmi doresc să modernizez acele baze sportive existente care prezintă o stare de degradare avansată. Cum să ne putem gândi la investiţii extravagante dacă noi nu putem moderniza bazele sportive pe care le avem? Și aici mă gândesc la acoperirea patinoarului artificial şi modernizarea clădirii administrative, la modernizarea ştrandului Iţcani în aşa fel încât să devină o bază sportivă ultramodernă”, a precizat candidatul PMP pentru Primăria Suceava. El a precizat că în calitate de primar va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Suceava să aibă o echipă de fotbal de liga întâi şi o echipă de handbal în liga naţională. Pentru a atinge aceste obiective, Marian Andronache a anunţat că vrea să modernizeze stadionul Iţcani în aşa fel încât acesta să devină, împreună cu cel de la Liceul Sportiv, terenul de antrenament al echipei de fotbal. El a adăugat că şi stadionul Areni va fi modernizat în aşa fel încât să îndeplinească toate cerinţele necesare obţinerii licenţierii pentru Liga I.

Andronache a arătat că cel mai important obiectiv pentru activităţi de agrement pe care vrea să-l amenajeze în mandatul său de primar este pădurea-parc din zona Șipote. „Mă voi lupta până la capăt să obţin acel teren şi sunt ferm convins că voi reuşi să-l scot din zona intereselor imobiliare şi să construiesc cel mai frumos parc din zona de Nord-Est a ţării”, a declarat Marian Andronache. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, şi-a prezentat priorităţile pentru sport şi activităţile de agrement.
 Vizualizări articol: 2754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, şi-a prezentat priorităţile pentru sport şi activităţile de agrement5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei