Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2016 - Anul XXI, nr. 125 (6238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava, Geniloni Sfeclă, va sprijini asociaţiile de proprietari pentru accesarea de fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava, actualul consilier Geniloni Sfeclă, a anunţat că după ce va fi ales pentru un nou mandat va sprijini asociaţiile de proprietari pentru accesarea de fonduri europene şi guvernamentale. Geniloni Sfeclă a declarat că una dintre priorităţile sale în calitate de consilier local independent va fi de a ajuta asociaţiile de proprietari care doresc să-şi reabiliteze blocurile şi nu dispun de suficiente resurse financiare în acest sens.

„Mă voi implica pentru a le oferi toate informaţiile de care au nevoie şi a-i sprijini în obţinerea de fonduri guvernamentale şi europene. Fonduri care să fie folosite atât pentru reabilitarea termică, dar şi pentru toate lucrările necesare pentru ca blocurile de locuinţe să capete un alt aspect, pentru lucrări de reabilitare, de la subsol, casa scărilor şi până la şarpante. Consider că dacă vor fi sprijinite, asociaţiile de proprietari vor putea accesa fondurile de care au nevoie pentru reabilitarea blocurilor, aşa cum s-a întâmplat şi în alte municipii reşedinţă de judeţ, sau în sectorul 3 al Capitalei, acolo unde s-au realizat cele mai multe investiţii de acest fel”, a explicat Geniloni Sfeclă.

Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava a adăugat că o altă necesitate a municipiului reşedinţă de judeţ este şi reabilitarea zonelor istorice, de la clădirile vechi şi până la monumentele istorice şi casele memoriale.

Geniloni Sfeclă a precizat că pentru dezvoltarea turismului în municipiul Suceava este nevoie ca obiectivele istorice să fie mai mult puse în valoare, după realizarea de lucrări de reabilitare şi întreţinere. Geniloni Sfeclă a dat ca exemplu Curtea Domnească, precizând că din punctul său de vedere aceasta va trebui să fie mai mult pusă în valoare, prin realizarea de lucrări care să o facă accesibilă vizitatorilor. Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava a dat ca exemplu şi Şcoala Gimnazială nr. 6 din Burdujeni, clădirea acesteia fiind în patrimoniul naţional, fiind construită în anul 1911. Geniloni Sfeclă a arătat că în ultimii trei ani, la această şcoală au fost efectuate lucrări de reabilitare, fondurile fiind alocate de municipalitatea suceveană.

Geniloni Sfeclă a ţinut să mai precizeze faptul că dacă va fi ales consilier local, din postura de independent „voi avea ocazia şi şansa să gândesc liber şi independent” şi a dat asigurări că va susţine spre rezolvare toate problemele pe care i le vor semnala sucevenii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava, Geniloni Sfeclă, va sprijini asociaţiile de proprietari pentru accesarea de fonduri europene.
 Vizualizări articol: 2608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul independent pentru Consiliul Local Suceava, Geniloni Sfeclă, va sprijini asociaţiile de proprietari pentru accesarea de fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei