Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2016 - Anul XXI, nr. 125 (6238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, vrea stoparea risipei banului public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, a anunţat că în calitate de primar va avea ca preocupare stoparea risipei banului public. Tiberius Brădăţan s-a declarat împotriva „pavelelor şi a bordurilor electorale”, considerând că lucrările care se fac în momentul de faţă în Suceava sunt de proastă calitate. „Putem vedea lucrări de asfaltare a drumurilor şi trotuare reabilitate cu pavele şi borduri care sunt făcute în grabă, doar pentru a impresiona electoral, şi de proastă calitate”, a spus Tiberius Brădăţan.

El a subliniat că după ce va câştiga funcţia de primar al Sucevei, banul public va fi cheltuit pe baza construirii unui sistem de măsurare a performanţei. Brădăţan a explicat că acest sistem este necesar pentru ca fiecare leu să poată fi justificat prin îmbunătăţirea serviciilor pe care administraţia publică trebuie să le ofere cetăţenilor. „Dorinţa mea este ca bugetele anuale să fie fundamentate şi supuse aprobării numai după o analiză riguroasă a nevoilor cu care se confruntă comunitatea. Pentru aceasta vom solicita sprijinul cetăţenilor de a participa alături de noi la identificarea acestor nevoi, urmând ca acestea să fie rezolvate având în vedere în primul rând criteriile de eficienţă. Asta înseamnă că vom investi bani cu prioritate acolo unde cerinţa şi numărul cetăţenilor beneficiari va fi mai mare”, a explicat Tiberius Brădăţan.

El a declarat că pentru a realiza toate obiectivele propuse sunt necesare resurse financiare suficiente, motiv pentru care atenţia sa va fi îndreptată asupra creşterii capacităţii de finanţare, însă nu prin mărirea impozitelor şi taxelor locale, ci prin îmbunătăţirea capacităţii de identificare şi colectare a veniturilor  locale stabilite conform legislaţiei în vigoare, atragerea de finanţări nerambursabile din fondurile guvernamentale şi europene, crearea de oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor, care implicit vor aduce venituri şi la bugetul local. Tiberius Brădăţan a subliniat că pentru o transparenţă cât mai mare, activitatea primăriei va fi evaluată anual prin stabilirea de indicatori de performanţă, a căror realizare va fi comunicată anual cetăţenilor pe site-ul Primăriei, precum şi prin mass-media locală.

Tiberius Brădăţan le-a transmis sucevenilor că nu va renunţa în a realiza ceea ce şi-a propus, şi anume de a crea un sistem orientat pe rezultate şi concentrat pe beneficiari, adică pe cetăţenii Sucevei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, vrea stoparea risipei banului public.
 Vizualizări articol: 2378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, vrea stoparea risipei banului public1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei