Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2016 - Anul XXI, nr. 125 (6238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Traseul fără campioane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, de data asta Atletico n-a mai fost echipa „anti” şi poate şi din cauza asta a pierdut. Marcând devreme, Realul nu i-a lăsat timp pentru planul A(anti), dar a durat ceva timp până elevii lui Simeone cel hulit au găsit planul B (busola). Că a fost gol din ofsaid? Cum să se lege cineva de asta, dacă Simeone n-a făcut-o?! Poate îl reevaluează criticii săi pe acest om care a pierdut două finale la doi ani distanţă, de fiecare dată cu prelungiri, iar acum şi cu lovituri de departajare, ca să fie reţeta completă. N-aş fi vrut să fiu în pielea suporterilor lui Atletico, acest nou eşec i-a dus la limita suportabilului. Rivalii, alături de care îşi duc viaţa clipă de clipă în oraş, să aibă 10 cupe, ei niciuna, iar trofeul să meargă şi de data asta tot la ăia avuţi... Chiar cred că era mai bine dacă îi elimina timpuriu PSV, n-ar mai fi fost nevoiţi să treacă prin ce-au trecut. Pe de altă parte, n-ar mai fi avut parte de satisfacţia eliminării Barcelonei şi Bayernului, echipe cotate peste Real la vremea respectivă. Practic, Atletico a făcut curăţenie în beneficiul Realului, pe al cărui traseu au fost Roma, Wolfsburg şi City. Doar locuri secunde în campionatele de baştină, în timp ce pe partea cealaltă cădeau capete încoronate. Cam nedrept, însă fotbalul nu este nici joc de logică, nici de caritate.

În fine, ca spectacol, se poate spune că meciul a fost peste aşteptări, tensiunea specifică atunci când trofeul se află pe masă nefind de data asta un factor inhibitor. Ambele echipe au fost active, arătând că vor să ia ce-i al lor. Sergio Ramos a tras încă o dată echipa după el, ca un adevărat căpitan, în timp ce dincolo a intrat foarte bine în joc rezerva Ferreira Carrasco. Din păcate, vedetele Ronaldo şi Griezmann n-au avut prea multe de oferit, portughezul reuşind doar câteva treceri de efect, în timp ce francezul a părut copleşit de ratarea penalty-ului. De văzut, pentru la anul, dacă Barcelona va ridica mănuşa, fiindcă succesiunea ultimelor trei ediţii este Real-Barça-Real. Pe Atletico n-o mai văd prea curând în ultimul act. Va rămâne povestea, iar misiunea deocamdată imposibilă va reveni unei alte generaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traseul fără campioane.
 Vizualizări articol: 1870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Traseul fără campioane4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei