Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2016 - Anul XXI, nr. 113 (6226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exclus din PSD după 16 ani

Consilierul local Geniloni Sfeclă vrea să obţină un nou mandat ca independent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Exclus din PSD Suceava după ce a fost membru al acestui partid timp de 16 ani, consilierul local Geniloni Sfeclă vrea să obţină un nou mandat în deliberativul local al municipiului Suceava, candidând ca independent la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. După ce în ultimii patru ani a fost unul dintre cei mai activi consilieri locali, în special pentru zona cartierului Burdujeni, dar nu numai, Geniloni Sfeclă nu s-a mai regăsit pe noua listă a social-democraţilor pentru Consiliul Local. Mai mult, consilierul local spune că a fost exclus din PSD fără a primi nici o explicaţie, deşi a activat în cadrul acestui partid timp de 16 ani.

În aceste condiţii, Geniloni Sfeclă a decis ca la alegerile locale de anul acesta să candideze ca independent, mizând atât pe voturile locuitorilor din cartierul Burdujeni, cât şi pe cele din întreg municipiul Suceava. „La îndemnul prietenilor şi cunoştinţelor din politică am decis să candidez pentru a obţine un nou mandat de consilier. Am fost responsabil pentru zona Burdujeni, cartier care în acest mandat care se încheie a cunoscut cea mai puternică dezvoltare, fiind realizate numeroase investiţii, la care pot să spun că am contribuit şi eu”, a precizat Geniloni Sfeclă.

El a subliniat că în calitate de membru în Consiliul de Administraţie la şcolile gimnaziale nr. 6, 10 şi 11 din Burdujeni, dar şi la Şcoala Nr. 1, a susţinut şi a obţinut aprobările pentru realizarea unor investiţii extrem de importante. El a dat ca exemplu în primul rând lucrările de modernizare şi reabilitare a Şcolii Nr. 6 din Burdujeni, precizând că investiţia realizată la această unitate de învăţământ este cu siguranţă cea mai mare care a fost făcută din anul 1911 şi până în prezent. „După finalizarea lucrărilor această şcoală a fost modernizată în totalitate şi arată în sfârşit ca o şcoală dintr-un cartier al unui municipiu reşedinţă de judeţ”, a declarat Geniloni Sfeclă, care a precizat că printre lucrările realizate la această şcoală se numără izolarea pereţilor exteriori, montarea a două centrale termice, amenajarea a două grupuri sanitare, dar şi construcţia reţelelor de utilităţi.

 

Geniloni Sfeclă vrea să se autoevalueze în faţa locuitorilor din Burdujeni

Geniloni Sfeclă a mai adăugat că şi la Şcoala Nr. 11 au fost efectuate lucrări de înlocuire a acoperişului, în timp ce la Şcoala Nr. 10 a fost construită o mansardă. „Sunt investiţii la care am avut şi eu meritul meu”, a spus consilierul local. El a mai afirmat că în ultimii ani a avut o colaborare foarte bună atât cu cei din conducerea şcolilor, cât şi cu ordonatorul de credite pentru aceste investiţii şi cu ceilalţi colegi din Consiliul Local. „Ca membru în Consiliul de Administraţie la o şcoală, un consilier local este legătura între unitatea de învăţământ, Consiliul Local şi ordonatorul de credite, adică primarul. Consider că am avut o relaţie extraordinară cu aceşti trei factori, şcoală, Consiliu Local şi primar, şi datorită acestui lucru au fost aceste realizări la şcolile nr. 6, 10, 11 şi 1”, a afirmat consilierul local sucevean.

Geniloni Sfeclă spune că este decis să continue să se implice pentru modernizarea cartierului Burdujeni şi în următorul mandat. „Pe mine întotdeauna m-a deranjat faptul că la anunţurile care se dădeau în ziare pentru cumpărarea de apartamente, apărea întotdeauna <exclus Burdujeni>. De asta am pus suflet în tot ceea ce am făcut şi m-am implicat pentru ca acest cartier să se dezvolte. Şi vreau să precizez că dacă voi fi ales consilier asta nu înseamnă că voi fi doar pentru Burdujeni, ci şi pentru toată Suceava”, a mai spus Geniloni Sfeclă. El a precizat că a decis să candideze ca independent pentru un nou mandat pentru a se autoevalua în faţa locuitorilor din Burdujeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local Geniloni Sfeclă vrea să obţină un nou mandat ca independent.
 Vizualizări articol: 3452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Consilierul local Geniloni Sfeclă vrea să obţină un nou mandat ca independent3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei