Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2016 - Anul XXI, nr. 113 (6226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Câteva concluzii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

… mult trâmbiţatul duel în sunet de goluri dintre Mutu şi Marica, “loviturile” date pe piaţa transferurilor în pauza competiţională, s-a încheiat nedecis: 0-0!

… inexplicabil cum Steaua a reuşit să irosească toate atuurile adunate în iarnă, când era de departe cea mai bine cotată la câştigarea titlului, mai ales prin slăbirea a două contracandidate, Astra şi Pandurii, de la care a transferat doi titulari, Enache, respectiv Momcilovic (ca să nu mai punem la socoteală că Astra îl pierduse pe Budescu, cel mai bun jucător al campionatului).

… Dinamo a trăit din inspiraţia lui Rednic, dar pe final a rămas fără suflu şi nu şi-a mai putut depăşi condiţia, terminând în afara podiumului.

… două echipe spaniole se confruntă în finala Ligii Campionilor, niciuna dintre ele nefiind însă campioană în sezonul trecut sau în cel abia încheiat.

… Sevilla, finalistă de Liga Europa (iarăşi!), a făcut un sezon intern ruşinos, terminând fără victorie în deplasare!

… Gâlcă, singurul antrenor român într-un campionat de top, n-a rupt gura târgului la Espanyol, dar are meritul de a fi dus cu bine sezonul la capăt.

… posibila traiectorie de stea căzătoare a lui Benitez, de care vorbeam deunăzi, s-a confirmat: a început favorit la titlu la Real Madrid şi a sfârşit retrogradând cu Newcastle!

… nimic demn de remarcat în Franţa, Germania şi Italia, acolo unde tot PSG, Bayern şi Juve au ieşit campioane, cu 4 titluri la rând pentru primele două, respectiv 5 pentru torinezi.

… în schimb, titlu şi reuşită istorică, chiar inspiraţională, a lui Leicester în Anglia, antrenorul Ranieri sfidând logica şi băgând o lume întreagă în ceaţă!

… după o veşnicie, cu 0 puncte în ultimele 6 etape, Stuttgart a retrogradat, iar sezonul mizer al lui Maxim se poate prelungi prin ratarea lotului pentru Euro.

… deznodământ neverosimil în Olanda, cu Ajax ratând victoria pe terenul penultimei clasate şi totodată titlul, în beneficiul lui PSV, care merită neaşteptatul premiu măcar prin prisma faptului că “electroniştii” au fost singurii care i-au dat emoţii lui Simeone în Liga Campionilor.

… se încheie o epocă la Şahtar, cu semifinală nesperată de Liga Europa, pentru cine dorea mai mult, vorba lui Lucescu: “ce-i făcut e bun făcut”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva concluzii.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câteva concluzii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei