Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2016 - Anul XXI, nr. 100 (6213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Fostul primar din Rădăuţi Aurel Olărean candidează din partea PMP pentru Consiliul Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul primar din Rădăuţi Aurel Olărean doreşte să se întoarcă în viaţa publică a acestui municipiu, el candidând din partea PMP pentru un loc în Consiliul Local. Partidul Mişcarea Populară şi-a înregistrat marţi seara lista de candidaţi pentru Consiliul Local Rădăuţi, pe primul loc aflându-se Aurel Olărean. Acesta este urmat de candidatul PMP pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Adrian Bogdan Nicolau. Contactat telefonic, Aurel Olărean ne-a declarat că a decis să candideze pentru Consiliul Local în urma discuţiilor pe care le-a avut cu un număr foarte mare de rădăuţeni. „Candidez pentru că foarte mulţi rădăuţenii mi-au solicitat acest lucru. Foarte mulţi oameni din Rădăuţi, dar şi reprezentanţii cultelor mi-au solicitat să candidez, chiar pentru funcţia de primar, iar în cele din urmă am decis să candidez pentru Consiliul Local”, a spus Aurel Olărean. El a adăugat că a decis să candideze pe listele PMP deoarece liberalii nu i-au solicitat să candideze din partea lor.

La rândul său, liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că odată cu depunerea listei de candidaţi a acestui partid pentru Consiliul Local toate calculele şi configuraţiile politice făcute până în prezent de celelalte formaţiuni politice din Rădăuţi „s-au schimbat la 180 de grade”.

„Am făcut o echipă de consilieri în care am îmbinat tinereţea cu experienţa. Lista de candidaţi pentru Consiliul Local este deschisă de fostul primar Aurel Olărean, urmat de Bogdan Nicolau, apoi de Emanuel Mitric. În general este o echipă tânără, nouă, pentru că am considerat că Rădăuţiul are nevoie în momentul de faţă de oameni şi de idei noi în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului, dar şi de oameni cu experienţă, cum este Aurel Olărean, pe care rădăuţenii sunt sigur că îl vor vota în masă. De altfel, din discuţiile avute cu Aurel Olărean, foarte multă lume din Rădăuţi i-a cerut să se implice în politică, măcar la nivel de Consiliu Local, dacă nu mai mult”, a spus Corneliu Popovici.

Aurel Olărean a fost ales primar al municipiului Rădăuţi de două ori. El şi-a pierdut mandatul în toamna anului 2014 după ce a fost arestat preventiv. Ulterior el a fost eliberat, acum aflându-se sub control judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul primar din Rădăuţi Aurel Olărean candidează din partea PMP pentru Consiliul Local.
 Vizualizări articol: 2785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fostul primar din Rădăuţi Aurel Olărean candidează din partea PMP pentru Consiliul Local1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pufoase (de post) La fel de bune ca și gogoșile obișnuite, dar mai pufoase și mai digeste… Necesită cam 2 ore pentru preparare, dar efortul depus va fi pe deplin recompensat.Avem nevoie de:500 g faină, 250 ml apă călduţă, 75 ml ulei, 25 g drojdie proaspătă,... Citeşte