Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2016 - Anul XXI, nr. 100 (6213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surpriză

Lista de candidaţi a PSD la Consiliul Local Suceava, respinsă de Judecătorie. Apelul se judecă astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Suceava a anulat, ieri, hotărârea Biroului Electoral Municipal Suceava, de a admite lista de candidaţi ai PSD la Consiliul Local Suceava. Judecătorii au admis acţiunea formulată de Vasile Cioban, împotriva hotărârii Biroului Electoral Municipal Suceava, de a accepta lista de candidaţi PSD la Consiliul Local Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Suceava, judecător Cătălin Brânză, prin hotărâre judecătorească s-a anulat hotărârea nr. 9/2016 a Biroului Electoral al Circumscripţiei nr.1 Suceava şi s-au respins propunerile de candidatură a intimaţilor Tiberius Brădăţan, Vasile Mocanu, Eugen Girigan, Doiniţa Cocriş, Cornel Grosar, Cristian Boberschi, Mitică Bejenaru, Andrei Păduraru, Dan Apetroaie, Iulia Fuior, Florin Cristescu, Gabriel Buciuac, Gheorghe Petrescu, Dumitru Rusu, Manuela Pohoaţă, Camelia Darie, Valerică Gherasim, Gheorghe Negură, Răzvan Aioanei, Sorin Gălăţeanu, Dumitru Livadaru, Cristina Ungureanu, Monica Huţanu, Silviu Casandra, Cristian Munteanu, Mihaela Nascu, Răzvan Gavriluţ, Maria Roşca şi Andrei Ghiaţă la funcţia de consilier local. Hotărârea este cu drept de apel în 24 de ore de la pronunţare. Motivarea hotărârii va fi dată astăzi şi tot astăzi se judecă şi apelul, dacă va fi formulat.

 

Nereguli în completarea listelor de susţinători au fost motivul contestaţiei

Printre motivele invocate de Vasile Cioban în contestaţia pe care a formulat-o împotriva admiterii candidaturilor PSD la Consiliul Local Suceava se numără absenţa adresei complete, a cetăţeniei, a datei de naştere, a seriei şi numărului actului de identitate ale persoanelor din listele de susţinători. De asemenea, a fost reclamat faptul că acţiunea de strângere de semnături s-a efectuat în corturi în care s-au făcut gratuit şi analize medicale.

Contestaţia candidaturilor şi, dacă este cazul, cererea de apel se depun la instanţa competentă să le soluţioneze, sub sancţiunea nulităţii.

Contestaţiile privind admiterea sau respingerea candidaturilor se soluţionează în termen de 48 de ore de la înregistrare, de către judecătoria, respectiv tribunalul în a cărui rază teritorială se află circumscripţia electorală. Hotărârea nu se comunică. Împotriva hotărârii date în contestaţie se poate face apel în termen de 24 de ore de la pronunţare, la instanţa ierarhic superioară. Apelul se soluţionează în termen de 24 de ore de la înregistrare. Hotărârea pronunţată în apel este definitivă.

Instanţele judecătoreşti competente să soluţioneze contestaţiile formulate împotriva hotărârilor de admitere sau de respingere a unei candidaturi de către biroul electoral de circumscripţie vor lua măsuri de aducere la cunoştinţă, de îndată, a hotărârii definitive, după expirarea termenelor imperative prevăzute anterior, biroului electoral de circumscripţie care a pronunţat hotărârea atacată, în vederea definitivării candidaturilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lista de candidaţi a PSD la Consiliul Local Suceava, respinsă de Judecătorie. Apelul se judecă astăzi.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lista de candidaţi a PSD la Consiliul Local Suceava, respinsă de Judecătorie. Apelul se judecă astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pufoase (de post) La fel de bune ca și gogoșile obișnuite, dar mai pufoase și mai digeste… Necesită cam 2 ore pentru preparare, dar efortul depus va fi pe deplin recompensat.Avem nevoie de:500 g faină, 250 ml apă călduţă, 75 ml ulei, 25 g drojdie proaspătă,... Citeşte