Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2016 - Anul XXI, nr. 100 (6213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Lângă Suceava

Un sucevean vinde vilă cu buncăr antiatomic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean a postat pe un cunoscut site de anunţuri că vinde o casă de vacanţă dotată, printre altele, cu un buncăr subteran antiatomic proiectat pentru a asigura supravieţuirea unei familii cu patru persoane pe o perioadă de cel puţin trei luni. Anunţul a stârnit imediat interesul şi curiozitatea sucevenilor, deşi oferta era dinstart una exclusivistă: “Buncăr subteran antiatomic 35 mp, casă de vacanţă 100 de mp şi teren 4.000 de mp” - preţ 140.000 de euro. Vânzătorul a scris în anunţ că vila este situată la 4 kilometri de municipiul Suceava, cu acces direct din drum judeţean asfaltat.

În mod clar, buncărul este considerat de vânzător piesa de rezistenţă a ofertei, astfel că postarea a adus multe detalii legate de buncăr.  

„Buncărul este construit din beton armat, cu plasă metalică, cu grosimea pereţilor de 40 de cm, îngropat la 3,5 metri sub nivelul solului, ecranat integral la interior cu tablă (3 tone) masivă din oţel de 6 mm”.

Buncărul este prevăzut cu magazie de alimente, grup sanitar, alimentare cu apă din fântână de mare adâncime, instalaţie de filtrare şi purificare aer, instalaţie exhaustare, sistem de comunicaţii radio, emisie-recepţie de unde lungi şi medii, panouri fotovoltaice, banc de baterii, grup electrogen de 4,5 Kw, depozit de combustibil, detectoare de senzori interiori".

Vânzătorul a postat şi mai multe fotografii, cu instalaţiile şi sistemele de comunicaţie din interior, magazia de alimente deja umplută de provizii şi paturile suprapuse pentru lunga perioadă de adăpostire în buncăr.

Reporterii Monitorului de Suceava l-au contactat, ieri, pe vânzător la numărul de telefon afişat, pentru a afla mai multe despre ofertă şi a o detalia, cu un reportaj la faţa locului. Bărbatul de la celălalt capăt al firului fost însă reticent şi a precizat că nu doreşte să intre în detalii şi să-şi facă publicitate. El nu a dorit nici să precizeze locaţia unde se află vila şi nu putem decât să-i respectăm decizia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean vinde vilă cu buncăr antiatomic.
 Vizualizări articol: 8482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un sucevean vinde vilă cu buncăr antiatomic4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pufoase (de post) La fel de bune ca și gogoșile obișnuite, dar mai pufoase și mai digeste… Necesită cam 2 ore pentru preparare, dar efortul depus va fi pe deplin recompensat.Avem nevoie de:500 g faină, 250 ml apă călduţă, 75 ml ulei, 25 g drojdie proaspătă,... Citeşte