Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2015 - Anul XX, nr. 230 (6042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur: "PSD schimbă un preşedinte pus sub acuzare de justiţia română cu unul condamnat deja de justiţie"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele PNL Suceava şi secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat ieri că după mai mult de 25 de ani de democraţie în România, socialiştii români, respectiv PSD, demonstrează din nou că nu au capacitatea de a se reforma. Flutur a făcut referire la faptul că la viitoarele alegeri pentru conducerea centrală a partidului, PSD urmează să schimbe un preşedinte pus sub acuzare de justiţia română cu unul condamnat deja de justiţie. "Nu poţi să nu observi că PSD este pe cale să compromită şi în al doisprezecelea ceas ideea de reformă în interiorul partidului. Spun asta pentru că PSD schimbă un preşedinte pus sub acuzare de justiţia română, pe Victor Ponta, cu unul condamnat deja de justiţie", a declarat Gheorghe Flutur, care a adăugat că "PSD mai poate vorbi că pune preţ pe justiţie în condiţiile în care îi întoarce ruşinos spatele? Mai poate cineva crede că PSD poate lupta pentru un stat de drept?".
Gheorghe Flutur a subliniat faptul că avându-l pe Liviu Dragnea drept unicul candidat pentru funcţia de lider al partidului, PSD ajunge să-l premieze pe cel care a condus o campanie de "fraudare a alegerilor", lucru dovedit deja de justiţie.
"Înţelegem aşadar că în PSD a frauda este o virtute. Iar PSD are preşedintele pe care îl merită", a afirmat Flutur. Liderul PNL a adăugat că Liviu Dragnea rămâne în memoria românilor nu pentru vreo lege bună promovată ca om politic, ci ca un politician "care a călcat în picioare voturile românilor, pe care i-a tratat ca pe simple obiecte ce pot fi luate din casă şi duse la urne".
Gheorghe Flutur a amintit că Liviu Dragnea este "artizanul" OUG nr. 55, care a consfinţit traseismul aleşilor locali. "Acest lucru arată dispreţul pe care îl are PSD faţă de aleşi, pe care îi tratează ca pe nişte obiecte ce pot fi arondate intereselor de partid, indiferent că au fost votaţi de alegătorii altor partide", a spus Flutur. El a mai precizat că prin această ordonanţă, emisă când Liviu Dragnea era membru al Guvernului condus de Victor Ponta, s-a denaturat sensul democraţiei în România, el vrând să arate că "totul este de vânzare şi că totul se poate cumpăra".
Gheorghe Flutur a mai declarat că Liviu Dragnea mai este şi "arhitectul" proiectului de lege al descentralizării, care a fost declarat neconstituţional în ansamblu de Curtea Constituţională a României. "Curtea a sancţionat intenţia lui Dragnea de a baroniza România. Sunt doar câteva argumente care pot defini adevărata faţă a PSD, care vorbeşte, în mod ipocrit, prin vocea lui Dragnea, despre reformarea clasei politice şi de introducerea unor criterii de integritate, în condiţiile în care, prin ceea ce face, dovedeşte contrariul", a spus Flutur. El a subliniat faptul că după mai bine de un sfert de veac de democraţie, socialiştii români nu au capacitatea de a se reforma, "şi ca urmare se opun şi reformelor de care are nevoie România".
"Aceste lucruri afectează ţara şi sunt resimţite în fiecare zi de fiecare român", a încheiat copreşedintele PNL Suceava Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: "PSD schimbă un preşedinte pus sub acuzare de justiţia română cu unul condamnat deja de justiţie".
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: "PSD schimbă un preşedinte pus sub acuzare de justiţia română cu unul condamnat deja de justiţie"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei