Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2015 - Anul XX, nr. 13 (5825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron şi-a anunţat sâmbătă candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Steliana Miron a fost întrebată în cadrul unei conferinţe de presă dacă intenţionează să candideze la alegerile locale din anul 2016, ea declarând că nu exclude posibilitatea de a-şi depune candidatura din partea PNL pentru Primăria Rădăuţi. Steliana Miron a precizat că anunţul oficial va fi făcut într-o conferinţă de presă pe care o va organiza la Rădăuţi.

„După ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în Rădăuţi, după arestarea şi suspendare unui primar, şi apoi numirea unui primar interimar, mi-am exprimat intenţia de a candida. Dar voi avea o discuţie şi în cadrul organizaţiei PNL Rădăuţi şi voi face o conferinţă de presă alături de preşedinte şi de echipa care mă va sprijini pentru această candidatură”, a spus Steliana Miron.

În momentul de faţă municipiul Rădăuţi este condus de consilierul local PSD Tiberiu Maerean, care în data de 18 septembrie 2014 a fost ales în funcţia de viceprimar. Prin arestarea şi suspendarea din funcţie a primarului ales Aurel Olărean, atribuţiile sale au fost preluate de viceprimarul Tiberiu Maerean.

„Mi-am exprimat intenţia de a candida în interiorul partidului pentru a fi desemnată candidat din partea PNL pentru Primăria Rădăuţi. Sper într-o competiţie puternică în interiorul PNL pentru că cel care va câştiga să fie capabil să-l învingă pe viitorul candidat al PSD, şi totodată să contribuie în mod pozitiv la victoria candidatului nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean”, a subliniat Steliana Miron.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă susţinute sâmbătă, senatoarea Steliana Miron a declarat că liberalii au demarat „întărirea structurile din teritoriu”, fiind prezentă alături de deputatul Dumitru Pardău la şedinţele de partid care au avut loc în Panaci şi Crucea, localităţi din colegiul în care a fost aleasă senator al României. „Mă bucur că sunt oameni care vor să fie în continuare alături de noi, foarte mulţi dintre aceştia fiind tineri. Pe lângă activitatea din colegiu mă voi ocupa şi de activitatea de organizare a filialelor din colegiul Rădăuţi, unde alături de domnul Mironiuc (n.r. Dan Mironiuc, liderul PNL Rădăuţi) sunt sigură că voi face o echipă foarte bună”, a spus Steliana Miron.

Nu în ultimul rând, ea a anunţat că în ceea ce priveşte activitatea parlamentară intenţionează să demareze o campanie la nivelul cabinetelor parlamentare ale PNL pentru susţinerea iniţiativelor legislative pe care le-a iniţiat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Primăria Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei